Szennyvíztisztító telep fejlesztéseKözérdekű közlemények, hírekHírforrásMunkálatok térképenJó tudniSajtószobaPályázatokLakossági ügyfeleknek

Sérült szennyvízvezetéket javítanak a Rákóczi úton
Forgalomkorlátozás a Zsolnay-szobor körforgalomnál

 

Rendkívüli rekonstrukció miatt december 14-én reggel 8.00 órától egy hétre lezárják Pécsen a Rákóczi út Váradi Antal utca - Zsolnay-szobor körforgalom közti szakaszának déli sávját. A területen társaságunk szakemberei cserélnek ki egy eltört, rossz állapotú szennyvízvezetéket.

Az új szennyvízcsövet néhány méter hosszan építik be félpályás útzár mellett. A munkálat alatt a Kórház tér irányából nem lehet behajtani a Zsolnay-szobor körforgalomba, a belváros felé közlekedők a Rét utcán vagy a Petőfi utcán át a 6-os út felé tudnak kerülni.
A meghibásodással érintett szakasz a javítás után új aszfaltburkolatot kap, a helyreállítást követően várhatóan december 21-től használható újra a sáv.

Hétfőn 8.00 órától (várhatóan egy héten át, december 21. 7.00 óráig) a buszok is terelőútvonalon járnak:

  • A 2, 2A, 102, 103, 107E, 109E, 25, 26, 27, 28, 28Y, 29-es járatok a Kórház tértől a Rákóczi út - Rét utca - József Attila utca - Szabadság utca - Rákóczi út útvonalon közlekednek. Megállóhely nem marad ki.
  • A 30, 130, 31, 32, 34, 34Y, 35, 35Y, 36, 37, 46, 47, 932 járatok a Kórház tértől a Rákóczi út - Rét utca - József Attila utca felé, majd az eredeti útvonalon közlekednek a vásárcsarnok, illetve a főpályaudvar irányába. A járatok a kimaradó Zsolnay-szobor megálló helyett ideiglenesen a Szabadság utcában állnak meg.

Ellenkező irányba a járatok útvonala nem változik.

A szerelés idejére nem csak a forgalmat terelik el, hanem a szennyvizet is: a javítás alatt a sérült vezetékbe érkező használt víz útját elterelik a hozam minimalizálása érdekében; a munkálat szolgáltatás-kieséssel nem jár.

Köszönjük a közlekedők megértését és türelmét!

A publikálás időpontja: 2020. december 10.Lezárás a Battyhány utcában (frissítve)

FRISSÍTVE:
Újra lehet közlekedni a Batthyány utcában, a teljes lezárást 16 órakor feloldották. Az útburkolatot a szakemberek ideiglenesen helyreállították, az útszakasz tavasszal kap új aszfaltburkolatot.

Bővebben

Vízzavarosodás várható január 22-23-án a pécsi belvárosban

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a belváros több pontján tervezett tűzcsap hozammérés miatt (Váradi Antal utca 8., Mátyás király utca 14., Koller utca 3., Béri Balogh Ádám utca 3.) 2021. január 22-én és 23-án vízzavarosodás és nyomásesés fordulhat elő az Esze Tamás, Janus Pannonius, Mária, Bástya utcák, valamint az Ágoston tér, Alsóhavi, Lánc utcák, Rákóczi út, Kórház tér, Klimó György utca által határolt területen.

Bővebben

Disznóságok dugítják a csatornát

A disznóvágásokkal újra beköszöntött a házi húsfeldolgozáshoz köthető üzemzavarok, szennyvízcsatorna-dugulások ideje. Ilyenkor gyakrabban kerül zsíros, olajos szennyeződés, vagy akár állati hulladék, maradék a nem ipari terhelésre kiépített csatornákba Pécs külvárosi, családi házas övezeteiben és a környező településeken.

Bővebben

Álláspályázat - logisztikai osztályvezető

A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. pályázatot hirdet logisztikai osztályvezető munkakör betöltésére.

Bővebben

Befejeződött a távhővezeték-építés a keleti városrészben, az új vízvezetékek is szolgálatba álltak

Ősszel kezdődött az a nagyszabású kivitelezési munka, amely során az elmúlt 10 év legnagyobb beruházásaként a PÉTÁV Kft. új távhővezetéket épített a keleti városrészben, a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. pedig a városrész ivóvízellátása szempontjából kiemelten fontos vízvezetékeket újította fel. A két cég összehangoltan, egy munkaterületen dolgozott, így jelentősen lerövidült az építésekkel járó forgalomkorlátozások és kényelmetlenségek időszaka.

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |   IMPRESSZUM  |   KÖZÉRDEKŰ ADATOK  |   ADATVÉDELEM  |   JOGI NYILATKOZAT