Álláspályázat - csatornakezelő szakmunkás

 

A Tettye Forrásház Zrt. álláspályázatot hirdet csatornakezelő szakmunkás munkakör betöltésére.

Feladatok:

  • a szennyvízhálózat és - átemelők biztonságos működésének biztosítása és ellenőrzése, valamint szerelési, karbantartási és hibaelhárítási munkák elvégzése (pl. duguláselhárítás, csőmeghibásodások és aknák javítása)
  • megrendeléses csatornatisztítás ellátása

 

Elvárások:

  • legalább 8 általános iskolai végzettség
  • 3 év munkatapasztalat
  • „B" kategóriás vezetői engedély
  • terhelhetőség
  • precíz, pontos, önálló munkavégzés, gyakorlatias beállítottság

 

Előny:

  • erősáramú villanyszerelő és/vagy fémipari szakmunkás bizonyítvány

 

Jelentkezés módja: fényképes szakmai önéletrajzát 2017. szeptember 15-ig várjuk a human@tettyeforrashaz.hu e-mail címre.
 

A publikálás időpontja: 2017. augusztus 31.


Adatok - Fogyasztóvédelmi törv.Krumpliverem, vagy vízmérőakna?

A leolvasás a vízdíjszámlák alapja, ezért a vízmérőaknák és a beltéri mérőhelyek környezetének kialakítását szigorú előírások határozzák meg. Ennek ellenére számos eltéréssel, figyelmetlenségből vagy hanyagságból adódó problémával találkoznak munkatársaink: így például több méter mély aknába beszakadó létrával, krumpliveremként hasznosított, vagy éppen vízzel elárasztott mérőhellyel, bebetonozott vízórával.

Bővebben

Itt még sosem járt: feltárul a tettyei karsztakna titka

Százhuszonöt évvel ezelőtt helyezték üzembe Pécs város első vízművét a Tettyén. A jubileum apropóján egyedülálló látogatásra invitáljuk: társaságunk megnyitja a hegy mélyébe nyúló tettyei karsztaknát, és három napig lehetőséget biztosít a barlangrendszer bejárására.

Bővebben

Átmeneti vízzavarosság fordulhat elő Pécsett a belvárosban

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy Pécsett a belváros több tűzcsapján tervezett oltóvíz hozammérés miatt 2017. szeptember 14-én, csütörtökön 8.00-14.00 óra között vízzavarosodás és nyomásesés fordulhat elő az Széchenyi tér, Mária, Bástya utca, az Ágoston tér, az Alsóhavi és Lánc utca, a Rákóczi út, Irgalmasok utcája által határolt területen.

Bővebben

Több ezer mellékvízmérő hitelessége jár le december 31-én. Az Öné is köztük van?

A jogszabályi előírások szerint azokat a mellékvízmérőket, amelyekre egyéni számla készül, a gyári plombán lévő hitelesítési évtől számított nyolcadik évben cserélni kell.

Bővebben

A Jurisics Miklós utcában folytatódik az ivóvízhálózat korszerűsítése

A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. szakemberei a Jurisics Miklós utcában folytatják az ivóvízhálózat rekonstrukcióját. A korszerűsítési munka augusztus közepén kezdődik, összértéke meghaladja az 50 millió forintot.

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |  IMPRESSZUM  |  ADATVÉDELEM  |  JOGI NYILATKOZAT