Kártyás vízmérőSzennyvíz szippantásLaboratóriumi szolgáltatásokMellékvízmérő-csere

A szolgáltatás megrendelése
 

 

A szennyvíz elszállítását a felhasználó kezdeményezi, megrendeli társaságunktól és biztosítja a szennyvíz tározó megközelíthetőségét.
Társaságunk a megrendelést követően (munkaszüneti napok kivételével) 72 órán belül, a felhasználóval egyeztetett időpontban gondoskodik a szennyvíz elszállításáról.

A közszolgáltatást megrendelheti:

  • telefonon: 80/811-111 (zöld szám) vagy 72/421-700 5-ös menüpont (hétfő-kedd-szerda: 7.00-16.30; csütörtök: 7.00-20.00; péntek: 7.00-12.00)
  • e-mailen: uszi@tettyeforrashaz.hu
  • e-ügyfélszolgálatunkon itt
  • ügyfélszolgálati irodánkban: Búza tér 8/B (hétfő-kedd-szerda: 8.00-15.00; csütörtök: 8.00-20.00; péntek: 8.00-14.00)

 


Adatok - Fogyasztóvédelmi törv.Forgalmirend-változás a Fülemüle utcában

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy társaságunk Pécsett a Fülemüle utcában aknafedlap felújítási munkálatokat végez december 14-17. között, amely elkerülhetetlenül szükségessé teszi a forgalom átmeneti, teljes szélességű korlátozását.

Bővebben

Ünnepi vízkorlátozási moratórium

A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. a korábbi évek gyakorlatának megfelelően idén is önkéntes moratóriumot vállal az ünnepek idejére. A szolgáltató felfüggeszti az esedékes korlátozásokat - ezzel igyekszik megkönnyíteni ezt az időszakot a nehéz helyzetben lévő ügyfelei számára.

Bővebben

Tűzcsap hozammérés Pécsett a Belvárosban december 6-án

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy Pécsen a József u. 12., valamint a József u. 24. előtt tervezett oltóvíz hozammérések miatt, 2018. december 6-án, csütörtökön 10.00-14.00 óra között vízzavarosodás és nyomásesés fordulhat elő az Aradi vértanúk útja - Kálvária utca - Majorossy Imre utca - Bástya utca - Mária utca - Széchenyi tér - Apáca utca - Szent István tér - Esze tamás utca, valamint a Klimó György utca.

Bővebben

Csőtörés a Szabadság utcában

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy meghibásodott egy 100 mm átmérőjű fővezeték a Szabadság utca - Kálvin utca sarkán, ennek következtében a Szabadság utca keleti oldalán a Kaffka Margit utca - Indóház tér közti szakaszon szünetel a vízszolgáltatás.

Bővebben

Csőtörés okoz átmeneti vízhiányt Szabolcsfaluban - Frissítve

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a Szabolcsi út 40. szám előtt meghibásodott vezeték okoz átmeneti vízhiányt és nyomásesést Szabolcsfalu északi részén.

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |  IMPRESSZUM  |  ADATVÉDELEM  |  JOGI NYILATKOZAT