Kártyás vízmérőSzennyvíz szippantásLaboratóriumi szolgáltatásokMellékvízmérő-csere

A szolgáltatás díjai, a díjszámítás módja Pécsett
 

 

A nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvízbegyűjtés és -kezelés egységnyi díját és a díjfizetés módját a pécsi önkormányzat határozza meg. Pécs Város Önkormányzata Közgyűlésének 42/2010. (XII. 20.) számú rendelete alapján 2011. január 1-jétől egységessé vált a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz kezelésével kapcsolatos díjrendszer Pécs teljes területén.

(Korábban a közműves csatornahálózattal el nem látott településrészeken az ingatlantulajdonosok a tározójukból elszállíttatott szennyvíz mennyisége alapján fizettek a szolgáltatásért a helyszínen készpénzben, számla alapján. 2011-től megszűnt a 40%-os elszámolás és a helyszínen való díjfizetés is.)

A szolgáltatás díjának alapját Pécs közműves csatornahálózattal ellátott és el nem látott területén igénye vett szolgáltatás esetén az ingatlanon elhasznált és kiszámlázott ivóvíz-felhasználás - átalánydíjas fogyasztók esetében az önk. rendelet alapján számított átalány vízmennyiség - képezi.

A tároló akna ürítését, a szennyvíz elszállítását és ártalmatlanítását tartalmazó díj 2013. július 1-től érvényes összege Pécsett: 

Nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtésének díjtételei 

Nettó díj (Ft/m3)

Bruttó díj (Ft/m3)

lakossági felhasználó (természetes személy ingatlantulajdonosokra vonatkozó szabályok alapján) 

648,5 Ft

823,6 Ft

nem lakossági felhasználó (nem természetes személy ingatlantulajdonosokra vonatkozó szabályok alapján)  

721 Ft

915,7 Ft

A feltüntetett bruttó díjak tartalmazzák a 27%-os áfát!
Díjrendelet: Pécs MJV  Önkormányzata Közgyűlésének  8/2013. (III.18.) önkormányzati rendelete a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtésére vonatkozó közszolgáltatásról


Felhívjuk figyelmét, hogy a fenti alapdíj csak alapfelszereltséget igénylő szállítójárművel történő és legalább ¾-ed részben megtelt tározók ürítésére érvényes! Társaságunk az alapdíjon felül 20%-kal növelt összegű többletdíjat számolhat fel, amennyiben az adott szennyvíztározó megközelíthetősége nem megfelelően biztosított, vagy az ürítendő tározó kevesebb, mint ¾-ed részben telt meg.


Adatok - Fogyasztóvédelmi törv.Átmeneti vízzavarosodás fordulhat elő a Szigeti külvárosban szeptember 27-én

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy Pécsen a Honvéd utca 3., Veres Péter utca 26., Kürt utca 7., valamint az Ifjúság útja 34. előtt tervezett oltóvíz hozammérések miatt, 2018. szeptember 27-én, csütörtökön 8.00-14.00 óra között vízzavarosodás és nyomásesés fordulhat elő a Kodály Zoltán utca - Alkotmány utca - Ifjúság útja - Középmakár dűlő - Alsómakár dűlő - Magyarürögi út - Páfrány utca - Hajnóczy út - Bihari János utca - Gosztonyi Gyula utca - Alkony utca - Petőfi Sándor utca - Hungária utca - Klimó György utca által határolt területen.

Bővebben

Aszfaltozás miatt hétfőn lezárják a Hunyadi utca alsó szakaszát - Frissítve

A tervezett idő fele alatt befejeződik a vezetékcsere Pécsett, a Hunyadi utca alsó szakaszán, ahol szakembereink javították egy korábbi csőtörés után a vízvezetéket.

Bővebben

Mikor érdemes felkeresni a Tettye Forrásház ügyfélszolgálati irodáját?

Az egyik legdrágább értékünk az idő. Miért fordítanánk sorban állásra, amikor sokkal hasznosabban is eltölthetjük?

Bővebben

Forgalmirend-változás a Hunyadi utca alsó szakaszán

Vezetéket cserél a társaságunk Pécsett, a Hunyadi utca alsó szakaszán. A javítás miatt szeptember 17-én, hétfőn 8 órától lezárják a Hunyadi utca keleti (Mecsek felé haladó) sávját a Papnövelde utca - Megye köz közötti szakaszon. Az autós forgalom egy sávon biztosított, a 44-es busz azonban 8 órától terelőútvonalon közlekedik. (A Papnövelde utca után kimarad a Széchenyi tér, Mária utca, Szent Mór utca, Flórián tér megálló, helyette az István és Tettye utcában áll meg, majd az Ágoston tértől eredeti útvonalon halad tovább.)

Bővebben

Hétvégi munkavégzés szeptember 1-jén és 2-án a Magaslatin

Az utolsó simítások zajlanak a  Magaslati úton, az új szennyvízvezetékek már a földbe kerültek, az ivóvízhálózaton az elkövetkező napokban végzik az utolsó szakasz szerelési munkáit a szakemberek.

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |  IMPRESSZUM  |  ADATVÉDELEM  |  JOGI NYILATKOZAT