Kártyás vízmérőSzennyvíz szippantásLaboratóriumi szolgáltatásokMellékvízmérő-csere

Éves elszámolás - 2011-től megszűnt
 

 

A szolgáltatást szabályozó rendeletnek megfelelően a közműves csatornahálózattal el nem látott településrészeken korábban a szolgáltató évente egy alkalommal kiszámolta, hogy a közszolgáltatás igénybevételére kötelezett ingatlanok tulajdonosai átadták-e kezelésre a 12 hónap során vízfogyasztásuk legalább 40%-át. Amennyiben ennél kevesebb volt az elszállított szennyvíz mennyisége, a szolgáltató kiszámlázta a vízfogyasztás 40%-a és az elszállított mennyiség közötti különbözetet a kötelező közszolgáltatás igénybevételét megsértő ingatlantulajdonosok felé.
(Az elszámolás alól a folyamatban lévő szennyvízcsatorna beruházással érintett területen lévő ingatlanok a szennyvízcsatorna műszaki átadás-átvételi eljárásának sikeres lezárását követő 120. napig mentesültek.)

A 2011-es évtől megszűnt az évi elszámolás. (2010-re vonatkozóan a Tettye Forrásház Zrt. a szolgáltatás átvételének napjától, 2010. márc. 19-től 2010. dec. 31-ig tartó időszakot vette figyelembe az elszámolásnál.) 


Adatok - Fogyasztóvédelmi törv.Átmeneti vízzavarosodás fordulhat elő április 26-án

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy Pécsen az Anna utca 14. és Megye utca 7/2. alatti tervezett oltóvíz hozammérések miatt 2018. április 26-án, csütörtökön 13.00-16.00 óra között vízzavarosodás és nyomásesés fordulhat elő az Aradi vértanúk útja- Szentágothai János sétány- Majorossy Imre utca- Mária utca- Széchenyi tér- Janus Pannonius utca - Dóm tér által határolt területeken.

Bővebben

Átmeneti vízhiány Pécs Nagyárpádon

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy fővezeték csere miatt 2018. április 26-án, csütörtökön 8-14 óra között vízhiány várható Pécs Nagyárpád teljes területén. A munkálatok ideje alatt az ivóvizet tartályautó biztosítja, melynek aktuális útvonaláról a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. diszpécserszolgálatától kérhető információ (72/421-799).

Bővebben

Munkanap áthelyezés miatt változik a nyitva tartás

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a május 1-jei ünnepnap és a kapcsolódó munkanap áthelyezés miatt társaságunk ügyfélfogadása az alábbiak szerint módosul:

Bővebben

Lezárás a Surányi úton, több busz menetrendje tartósan változik!

Nagyszabású víziközmű korszerűsítés zajlik a Mecsekoldal fő közlekedési tengelyén, szakembereink az önkormányzati útfelújítást megelőzően cserélik a burkolat alatti közműveket. A beruházás miatt április 19-től tartósan megváltozik a forgalmi rend a Surányi úton, több buszjárat is terelőútvonalon jár csütörtök reggeltől.

Bővebben

Éjszakai vízhiány Kertvárosban

Hálózatkorszerűsítési munkák miatt szünetelni fog a vízszolgáltatás a pécsi Kertváros egy részén és Postavölgy területén április 12-én éjjel. A városrész legfontosabb tározóját újítja fel társaságunk, így a jövőben nagyobb biztonsággal üzemel a rendszer.

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |  IMPRESSZUM  |  ADATVÉDELEM  |  JOGI NYILATKOZAT