Kártyás vízmérőSzennyvíz szippantásLaboratóriumi szolgáltatásokMellékvízmérő-csere

Éves elszámolás - 2011-től megszűnt
 

 

A szolgáltatást szabályozó rendeletnek megfelelően a közműves csatornahálózattal el nem látott településrészeken korábban a szolgáltató évente egy alkalommal kiszámolta, hogy a közszolgáltatás igénybevételére kötelezett ingatlanok tulajdonosai átadták-e kezelésre a 12 hónap során vízfogyasztásuk legalább 40%-át. Amennyiben ennél kevesebb volt az elszállított szennyvíz mennyisége, a szolgáltató kiszámlázta a vízfogyasztás 40%-a és az elszállított mennyiség közötti különbözetet a kötelező közszolgáltatás igénybevételét megsértő ingatlantulajdonosok felé.
(Az elszámolás alól a folyamatban lévő szennyvízcsatorna beruházással érintett területen lévő ingatlanok a szennyvízcsatorna műszaki átadás-átvételi eljárásának sikeres lezárását követő 120. napig mentesültek.)

A 2011-es évtől megszűnt az évi elszámolás. (2010-re vonatkozóan a Tettye Forrásház Zrt. a szolgáltatás átvételének napjától, 2010. márc. 19-től 2010. dec. 31-ig tartó időszakot vette figyelembe az elszámolásnál.) 


Adatok - Fogyasztóvédelmi törv.Átmeneti vízzavarosodás fordulhat elő a Szigeti külvárosban szeptember 27-én

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy Pécsen a Honvéd utca 3., Veres Péter utca 26., Kürt utca 7., valamint az Ifjúság útja 34. előtt tervezett oltóvíz hozammérések miatt, 2018. szeptember 27-én, csütörtökön 8.00-14.00 óra között vízzavarosodás és nyomásesés fordulhat elő a Kodály Zoltán utca - Alkotmány utca - Ifjúság útja - Középmakár dűlő - Alsómakár dűlő - Magyarürögi út - Páfrány utca - Hajnóczy út - Bihari János utca - Gosztonyi Gyula utca - Alkony utca - Petőfi Sándor utca - Hungária utca - Klimó György utca által határolt területen.

Bővebben

Aszfaltozás miatt hétfőn lezárják a Hunyadi utca alsó szakaszát - Frissítve

A tervezett idő fele alatt befejeződik a vezetékcsere Pécsett, a Hunyadi utca alsó szakaszán, ahol szakembereink javították egy korábbi csőtörés után a vízvezetéket.

Bővebben

Mikor érdemes felkeresni a Tettye Forrásház ügyfélszolgálati irodáját?

Az egyik legdrágább értékünk az idő. Miért fordítanánk sorban állásra, amikor sokkal hasznosabban is eltölthetjük?

Bővebben

Forgalmirend-változás a Hunyadi utca alsó szakaszán

Vezetéket cserél a társaságunk Pécsett, a Hunyadi utca alsó szakaszán. A javítás miatt szeptember 17-én, hétfőn 8 órától lezárják a Hunyadi utca keleti (Mecsek felé haladó) sávját a Papnövelde utca - Megye köz közötti szakaszon. Az autós forgalom egy sávon biztosított, a 44-es busz azonban 8 órától terelőútvonalon közlekedik. (A Papnövelde utca után kimarad a Széchenyi tér, Mária utca, Szent Mór utca, Flórián tér megálló, helyette az István és Tettye utcában áll meg, majd az Ágoston tértől eredeti útvonalon halad tovább.)

Bővebben

Hétvégi munkavégzés szeptember 1-jén és 2-án a Magaslatin

Az utolsó simítások zajlanak a  Magaslati úton, az új szennyvízvezetékek már a földbe kerültek, az ivóvízhálózaton az elkövetkező napokban végzik az utolsó szakasz szerelési munkáit a szakemberek.

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |  IMPRESSZUM  |  ADATVÉDELEM  |  JOGI NYILATKOZAT