Szennyvíztisztító telep fejlesztéseKözérdekű közlemények, hírekHírforrásMunkálatok térképenJó tudniSajtószobaPályázatokLakossági ügyfeleknek

Pályázatok
 

 

A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. pályázatot hirdet „Flygt szivattyúk beszerzése 832/835" tárgyában. Az ajánlatok beadási, beérkezési határideje: 2022. június 20. 14:00 óra.

FIGYELEM: a pályázati beadási határidő meghosszabbításra került. Új beadási, beérkezési határidő: 2022. június 23. 12:00 óra. A beérkező pályázatok bontása is ennek megfelelően módosul: 2022. június 24. 10:30.

Pályázati felhívás
Szerződéstervezet

 

A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. pályázatot hirdet „Muffin Monster aprítógép beszerzése 857" tárgyában. Az ajánlatok beadási, beérkezési határideje: 2022. június 20. 14:00 óra.

FIGYELEM: a pályázati beadási határidő meghosszabbításra került. Új beadási, beérkezési határidő: 2022. június 23. 12:00 óra. A beérkező pályázatok bontása is ennek megfelelően módosul: 2022. június 24. 10:00.

Pályázati felhívás
Szerződéstervezet

 

Archívum


Csőtörés okozott vízfolyást a Szabadság utcában, rendőrök irányítják a forgalmat

Egy 150 mm átmérőjű öntöttvas fővezeték tört el a Szabadság utca 19. számnál hétfő délelőtt. Az út teljes szélességében folyt a feltörő víz, amely több helyen a burkolatot is megemelte.

Bővebben

Nevet kapott a csatornaszörny: BUDZILLA a pécsi csatornahálózat réme

A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. névadó pályázatot hirdetett a március 22-én, a Víz világnapján átadott Csatornaszörny installációhoz kapcsolódóan. A felhívásra több mint 400 javaslat érkezett, a kisorsolt nyertesek június 5-én, a környezetvédelem világnapján vették át Csatornaszörny-csomagjukat.

Bővebben

Pécs több pontján lehet vízzavarosodás május 17-én

Szakembereink a belvárosban, valamint a Szigeti út - Magyarürögi út csomópont közelében több tűzcsapon végeznek oltóvíz-hozam mérést 12-15 óra között, ezért csütörtök délután több helyen lehet vízzavarosodás, nyomáscsökkenés.

Bővebben

Vízzavarosodás lehet május 5-én a Belváros keleti felén

Szakembereink 8:00 és 10:00 óra között oltóvíz-hozamot mérnek az Anna utca 40. és a Majorossy Imre utca 13. előtti tűzcsapokon.

Bővebben

Aszfaltozzák a kertvárosi körforgalmat, május 9-től lezárják két kihajtóját

A Keszüi út - Megyeri út - Nagy Imre úti kereszteződés alatti, Kertváros ivóvizét biztosító fő vízhálózati csomópont átépítése után új burkolatot kap a körforgalom két ága, a munkálatok idejére két hétig lezárják a körforgalom keleti behajtóját és északi kihajtóját.

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |   IMPRESSZUM  |   KÖZÉRDEKŰ ADATOK  |   ADATVÉDELEM  |   JOGI NYILATKOZAT