Közérdekű közlemények, hírekHírforrásMunkálatok térképenJó tudniSajtószobaPályázatokLakossági ügyfeleknekKözületi ügyfeleknek

Pályázatok
 

 

Tájékoztató a pályázatok eredményéről


A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. pályázatot ír ki a 2 személyes dobozos kis tehergépkocsi beszerzésetárgyában. Az ajánlatok beadási, beérkezési határideje: 2020. augusztus 10. 15.00 óra.

Pályázati felhívás és adatlap
Szerződéstervezet  

A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. pályázatot ír ki a Frekvenciaváltó beszerzés Megyeri átemelőhöz" tárgyában. Az ajánlatok beadási, beérkezési határideje: 2020. augusztus 5. 12.00 óra.

Pályázati felhívás és adatlap
Szerződéstervezet 

A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. pályázatot ír ki a Vízszerelési anyagok éves beszerzése" tárgyában. Az ajánlatok beadási, beérkezési határideje: 2020. augusztus 7. 11.00 óra.

Pályázati felhívás és adatlap
Szerződéstervezet
Melléklet

A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. pályázatot ír ki a Szárazaknás Flygt szivattyú beszerzése 4" tárgyában. Az ajánlatok beadási, beérkezési határideje: 2020. augusztus 5. 10.00 óra, zárt borítékban.

Pályázati felhívás és adatlap
Szerződéstervezet

A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. pályázatot ír ki a Festékanyagok éves beszerzése" tárgyában. Az ajánlatok beadási, beérkezési határideje: 2020. augusztus 10. 10.00 óra.

Pályázati felhívás és adatlap
Szerződéstervezet
Melléklet

Archívum

Archívum - 2020Pótoljuk az elmaradt leolvasásokat és mérőcseréket

Júniustól újraindult a leolvasás, október végéig minden olyan ingatlant felkeresnek szakembereink, ahol a járvány miatt március és június közt elmaradt az éves mérőállás-rögzítés.

Bővebben

Kedden vízzavarosodás várható a Belvárosban

Tájékoztatjuk tisztelet ügyfeleinket, hogy a Goldmark Károly utca 1., a Perczel Miklós utca 18. és a Munkácsy Mihály utca 4. szám előtti tűzcsapokon tervezett oltóvíz hozammérések miatt 2020. július 28-án és 29-én vízzavarosodás és nyomásesés fordulhat elő az Esze Tamás utca - Janus Pannonius utca - Mária utca - Bástya utca - Ágoston tér - Alsóhavi utca - Lánc utca - Rákóczi út - Kórház tér - Klimó György utca által határolt területen.

Bővebben

Helyükön a permetkapuk

A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. hétfőn a Belvárosban, Uránvárosban és Kertvárosban is beüzemelte a köztéri párakapukat, amelyek a kánikulai napokon biztos pontként, a vízhálózatra telepítve nyújtanak felüdülést az arra járóknak.

Bővebben

Alkalmi szökőkút a Szilva utca sarkán

Méretes, öt-hat méter magas vízoszlop tört fel 11 óra után Pécsen a Szilva utca sarkán, ahol egy autó letarolt egy tűzcsapot.

Bővebben

Változások az online számla adatszolgáltatás kapcsán

2020. július 1-től adatot kell szolgáltatni az adóhatóság felé minden belföldi adóalany felé kiállított számláról.

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |   IMPRESSZUM  |   KÖZÉRDEKŰ ADATOK  |   ADATVÉDELEM  |   JOGI NYILATKOZAT