Szennyvíztisztító telep fejlesztéseKözérdekű közlemények, hírekHírforrásMunkálatok térképenJó tudniSajtószobaPályázatokLakossági ügyfeleknek

Pályázatok
 

 

A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. pályázatot hirdet "2021-es bekötési vízmérők konszignációs beszerzése" tárgyában. Az ajánlatok beadási, beérkezési határideje: 2021. január 21. 12.00 óra, e-mailben.

Pályázati felhívás és adatlap
Szerződéstervezet
Melléklet
 

A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. pályázatot hirdet az alábbi tárgyban: "a víziközmű üzemeltetés során szükséges, valamint az ingatlan-nyilvántartásban az idegen ingatlanon lévő víziközmű vonatkozásában korábban elmaradt - a vízvezetési szolgalmi jog/közérdekű használati jog bejegyzéshez - a vízvezetési szolgalmi jog, hatósági határozattal történő alapításához - szükséges változási vázrajzok igény szerinti folyamatos biztosítása".
Ajánlatok beadási határideje: 2021. január 20. 14.00 óra

Pályázati felhívás
Szerződéstervezet
1. melléklet
2. melléklet

A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. pályázatot hirdet "Mikrohullámú adatátvitel rendkívüli rekonstrukció" tárgyában. Ajánlatok beadási, beérkezési határideje: 2021. január 21. 15.00 óra, e-mailben. 

Pályázati felhívás és adatlap
Szerződéstervezet
Melléklet

Tájékoztató

Tájékoztató a pályázatok eredményéről

ArchívumDisznóságok dugítják a csatornát

A disznóvágásokkal újra beköszöntött a házi húsfeldolgozáshoz köthető üzemzavarok, szennyvízcsatorna-dugulások ideje. Ilyenkor gyakrabban kerül zsíros, olajos szennyeződés, vagy akár állati hulladék, maradék a nem ipari terhelésre kiépített csatornákba Pécs külvárosi, családi házas övezeteiben és a környező településeken.

Bővebben

Álláspályázat - logisztikai osztályvezető

A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. pályázatot hirdet logisztikai osztályvezető munkakör betöltésére.

Bővebben

Befejeződött a távhővezeték-építés a keleti városrészben, az új vízvezetékek is szolgálatba álltak

Ősszel kezdődött az a nagyszabású kivitelezési munka, amely során az elmúlt 10 év legnagyobb beruházásaként a PÉTÁV Kft. új távhővezetéket épített a keleti városrészben, a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. pedig a városrész ivóvízellátása szempontjából kiemelten fontos vízvezetékeket újította fel. A két cég összehangoltan, egy munkaterületen dolgozott, így jelentősen lerövidült az építésekkel járó forgalomkorlátozások és kényelmetlenségek időszaka.

Bővebben

Ünnepi nyitvatartás

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy az ünnepi munkarend változás miatt ügyfélfogadásunk az alábiak szerint módosul:

Bővebben

Sérült szennyvízvezetéket javítanak a Rákóczi úton

Rendkívüli rekonstrukció miatt december 14-én reggel 8.00 órától egy hétre lezárják Pécsen a Rákóczi út Váradi Antal utca - Zsolnay-szobor körforgalom közti szakaszának déli sávját. A területen társaságunk szakemberei cserélnek ki egy eltört, rossz állapotú szennyvízvezetéket.

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |   IMPRESSZUM  |   KÖZÉRDEKŰ ADATOK  |   ADATVÉDELEM  |   JOGI NYILATKOZAT