Szennyvíztisztító telep fejlesztéseKözérdekű közlemények, hírekHírforrásMunkálatok térképenJó tudniSajtószobaPályázatokLakossági ügyfeleknek

Estétől járható félpályán a Szigeti út - frissítve!

 

A Szigeti út 58. előtt hibásodott meg hétfő reggel a környéket ellátó fővezeték. A feltörő víz a burkolatot is megemelte, emiatt a Szigeti út Faludi Ferenc utca - Homok utca köti szakaszát teljes szélességben elzárták a forgalom elől. Az érintett buszok terelőútvonalon járnak.

A sérült vezetékszakasz cseréje után az útburkolatot is helyreállítják így a forgalomkorlátozás várhatóan érvényben marad az elkövetkező napokban. A csőtörés miatt a Szigeti út 112-től a Gyümölcs utcai kereszteződésig átmenetileg nincsen víz, a szolgáltatás helyreálltáig a Sziget út 60. előtti tűzcsapra szerelt kifolyóról biztosított az ivóvíz.

Köszönjük a közlekedők és a környéken élők türelmét! 

frissítés (17.30): 

A csőtörés javítása elkészült délután, a szolgáltatás helyreállt.
Várhatóan kora este megnyitják a belváros irányába haladó sávot az autósok előtt (az északi pályán marad a lezárás), majd jövő hét elején a déli forgalmi sávot javítják félpályás korlátozás mellett. 
Az útburkolatot ideiglenesen, aszfaltszintig állítják helyre, mivel a területen hamarosan felújítás kezdődik. Ősszel a kelet-nyugat közösségi közlekedési tengely megvalósítása elnevezésű városi TOP-os projekthez kapcsolódóan az érintett vízvezetéket is cserélik 600 méter hosszan.

117388397_613463359334743_6841080658463235298_n.jpg 

A publikálás időpontja: 2020. augusztus 10.Megújul a Veress Endre utca alatti szennyvíz- és ivóvízhálózat

A mélyvonali csapadékvíz-elvezető rendszer fejlesztéséhez kapcsolódóan elkezdődik Pécs egyik legforgalmasabb szennyvíz gyűjtőcsatornájának korszerűsítése a Veress Endre utcában. A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. kicseréli az Ybl Miklós utca – Pécsi Műjégpálya közötti, rossz állapotú szennyvízvezetéket, ezzel együtt az Ybl Miklós utca – Szőnyi Ottó utca közötti ivóvízvezeték is megújul.

Bővebben

Lezárult a József utcai felújítás első két üteme

Újra lehet közlekedni, parkolni a József utca Anna utcától Szent Mór utcáig tartó szakaszán, amelyre a munka zárásaként vadonatúj aszfaltburkolat került.

Bővebben

Víziközmű-korszerűsítés indul a Székely Bertalan úton és a Táncsics Mihály utcában

Augusztus 18-án, szerdán újabb két helyen indul nagy értékű víziközmű-beruházás Pécsen. A Táncsics Mihály utcában több mint egy kilométernyi ivóvíz- és 400 méternyi szennyvízhálózat újul meg, a Székely Bertalan úton az ivóvízhálózatot korszerűsítik a szakemberek.

Bővebben

Csőtörés miatt lezárás a Melinda utcai körforgalomnál - Frissítve

FRISSÍTVE: a hibaelhárítás és az útburkolat javítása megtörtént, újra zavartalanul lehet közlekedni a körforgalomnál.

Bővebben

Szennyvízhálózat-felújítás kezdődik a Corvin utcában

Szakembereink 2021. augusztus 9-től az elöregedett szennyvízrendszert korszerűsítik a Corvin utcában és környékén. A tervezetten idén véget érő munkálatokkal az utca alatt futó, 560 méternyi korrodált beton főgyűjtő vezetéket cseréljük korszerű KG-PVC csőre, emellett 43 szennyvízbekötés is megújul, összesen 150 méter hosszan.

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |   IMPRESSZUM  |   KÖZÉRDEKŰ ADATOK  |   ADATVÉDELEM  |   JOGI NYILATKOZAT