Közérdekű közlemények, hírekHírforrásMunkálatok térképenJó tudniSajtószobaPályázatokLakossági ügyfeleknekKözületi ügyfeleknek

Forgalmirend-változás az Engel János úton

 

Jól halad a Diósi úti vízhálózat felújítása - a tervezettnél korábban, már november elején eléri a munkálat az Engel János utat, ahol társaságunk a keleti városrész vízellátása szempontjából kiemelten fontos fővezetékeket korszerűsít. A hálózatépítés miatt november 9-től lezárások várhatóak az Engel János úton.

November 9-18. között három ütemben, nyílt árkos munkavégzéssel zajlik az Engel János út alatt futó töltővezeték cseréje, amely a forgalmi rend változásával jár: 

  1. November 9-én reggel 8 órától egy napra elzárják a forgalom elől az Engel János út nyugati oldalának külső sávját a Diósi út kereszteződésénél. Ez idő alatt a Diósi út zsákutcává válik az Engel János út felé, és csak az Eper utca irányából lesz megközelíthető. Délutánra az érintett sávot ideiglenesen helyreállítják, majd aznap vissza is adják a forgalomnak.
  2. November 10-15. között az Engel János út belső két sávjában dolgoznak a szakemberek, így mindkét oldalon félpályás lezárás mellett haladhat a forgalom.
  3. November 16-18. között az Engel János út keleti oldalának külső sávját zárják el a forgalom elől a Diósi út kereszteződésében.


A félpályás sávlezárások miatt a forgalom feltorlódására lehet számítani. Aki teheti, továbbra is használja a kijelölt terelőútvonalakat: a keletről érkezők az Engel János u. - Vadász u. - Mathiász János u. felé tudnak kerülni; a belváros felől a Zsolnay Vilmos út - Mathiász János u. - Vadász u. - Engel János u. a javasolt terelőútvonal.

Egyúttal újra járható a Mathiász János utca - Diósi út - Zsolnay Vilmos úti kereszteződés, szakembereink befejezték az október elején indult csomópontépítést, a kereszteződést november 4-től ismét használhatják a közlekedők.

Köszönjük a közlekedők és a környéken élők türelmét, amellyel segítik a munkálatokat!

Engel_Janos_utca_lezaras_kicsi_20201109.jpg 

A publikálás időpontja: 2020. november 5.Hálózatépítés, forgalmirend-változás Uránvárosban

Amíg az időjárás engedi, tovább haladnak a korszerűsítések a víz- és szennyvízhálózaton. A Kőrösi Csoma Sándor utcában több ütemben zajló szennyvízcsatorna-felújítás kezdődik december 3-án. Jövő év elején a vízhálózat is megújul az utcában, ahol csütörtöktől szakaszos lezárások lépnek érvénybe.

Bővebben

576 méternyi új vezeték a földben!

A TETTYE FORRÁSHÁZ elkészült a Diósi út Mathiász János - Engel János utca közötti szakasza déli részén futó vízvezeték építésével. A szakemberek ideiglenesen helyreállították, betonnal aszfaltszintig feltöltötték a munkával érintett útszakaszt. (A területen a PÉTÁV Kft. vezetéképítést végez, azonban az Engel János úton mind a négy sáv járható.)

Bővebben

FRISSÍTVE: Csomópont átépítés miatt forgalomkorlátozás jön az Ürögi fasorban

Várhatóan december 4-ig marad a teljes útzár az Ürögi fasor 82. előtt. A Nyugati ipari út és Ércbányász u. közti vasúti átjáró is zárva, kerüljünk autóval!

Bővebben

Változik az ügyfélfogadási rend csütörtökönként

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a kijárási korlátozásokhoz igazodva módosul társaságunk személyes ügyfélfogadási rendje a heti egyszeri hosszított nyitvatartású napokon.

Bővebben

Majd, ha fagy?

Elég egyetlen fagyos éjjel, hogy egy nem megfelelően szigetelt vízmérő tönkremenjen - váratlan kellemetlenséget és súlyos költségeket okozva gazdájának. Ha eddig nem tette meg, itt az ideje, hogy felkészítse vízmérőjét, házi vezetékeit a téli időjárásra!

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |   IMPRESSZUM  |   KÖZÉRDEKŰ ADATOK  |   ADATVÉDELEM  |   JOGI NYILATKOZAT