Szennyvíztisztító telep fejlesztéseKözérdekű közlemények, hírekHírforrásMunkálatok térképenJó tudniSajtószobaPályázatokLakossági ügyfeleknek

Bátorság! Csengess kétszer!

 

Társaságunk Facebook-oldalán rendszeresen közlünk válogatásokat leolvasóink fotóiból. Ezúttal meghökkentő, vagy éppenséggel megmosolyogtató kapucsengő-feliratokból és ajtóra tűzött kiírásokból gyűjtöttünk össze egy csokorral.

121135301_750353745746806_1441589030315174335_n.jpg

A leolvasás mellett a számlák kézbesítését is végző munkatársainkat sokszor komoly kihívás elé állítják a hiányos vagy rejtjeles névtáblák, az olykor „megrázó” élményt nyújtó, vagy nem működő kaputelefonok, jelöletlen postaládák. A fejtörést okozó esetekhez képest üdítőek az olyan backdoor kommunikációs üzenetek, mint a „16:30-17:30 között dolgozatot írok!”, vagy a „Kígyóval őrzött lakás”.

A vízmérők leolvasása ugyanakkor fontos része a mindennapi életünk kényelmét biztosító víz- és szennyvíz-szolgáltatásnak; az adatok összegyűjtése és a mérőhelyek rendszeres ellenőrzése elengedhetetlen a pontos elszámoláshoz!

Munkatársaink a sok esetben nehezített terep ellenére is hatékonyan veszik az akadályokat: 2020-ban a lakások, házak 93%-ában sikerült hozzáférniük a mérőkhöz.

Hol olvasunk márciusban?

A következő hónapban a Szigeti külvárosban, a 400 ágyas klinika környékén, Rácvárosban, Patacson és Cserkúton élő ügyfeleink várhatják leolvasóink érkezését. Az időpontok megtalálhatóak minden vízdíjszámlán, illetve weboldalunkon, a Leolvasás menüpont alatt.

Leolvasóink fotógyűjteményét ide kattintva tekinthetik meg.

A publikálás időpontja: 2021. március 2.Hóvégi helyreállítási munkálatok

Április végén a Magaslati úton, valamint a Munkácsy Mihály és a Bajcsy-Zsilinszky utcákban végez forgalomkorlátozással, -változással járó helyreállítási munkálatot és javítást a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt.

Bővebben

Vízzavarosodás április 22-én Pécs belvárosában

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a Nagy Lajos király útja több tűzcsapján végzett oltóvízhozam mérés miatt vízzavarosodás fordulhat elő 2021. április 22-én, csütörtökön 8-15 óra között Pécs belvárosában, a Petőfi Sándor utca – Hungária utca – Szent István tér – Apáca utca – Mária utca – Ágoston tér – Alsóhavi utca – Lánc utca – Rákóczi út – Bajcsy-Zsilinszky utca – Kálvin utca – Mártírok útja által határolt területen.

Bővebben

Közműfelújítás a József utcában

Április 19-étől párhuzamos közmű-rekonstrukció indul Pécs belvárosában, a József utcában. A felújítás keretében a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. a víz- és a szennyvízvezetékek, az E.ON Hungária Csoport a gáz- és a villamos vezetékek cseréjét végzi el.

Bővebben

Újraindul a személyes ügyfélfogadás

Április 12-ével újranyit a Búza téri közös ügyfélszolgálati iroda, a TETTYE FORRÁSHÁZ a korábbi nyitvatartási rendje szerint fogadja az ügyfeleket.

Bővebben

Vízhiány, vízzavarosodás, nyomáscsökkenés Patacson

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a Bajmi dűlőben végzett vízhálózati munkálatok miatt április 13-án kedden, 8-14 óra között Patacs városrészben és térségében nyomáscsökkenés, vízzavarosodás, a magasabban fekvő területeken vízhiány várható.

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |   IMPRESSZUM  |   KÖZÉRDEKŰ ADATOK  |   ADATVÉDELEM  |   JOGI NYILATKOZAT