Szünetel a személyes ügyfélfogadás

A járványhelyzet súlyosbodása és az elrendelt korlátozások miatt határozatlan ideig zárva marad a Búza téri közös ügyfélszolgálati iroda, szünetel a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. személyes ügyfélfogadása. Az előrefizetős kártyás vízmérők feltöltésére - szigorú egészségvédelmi intézkedések mellett - szűkített idősávban, hétfőtől péntekig 9.00-10.00 óra között továbbra is lehetőség van.

A nyomtatványokat, iratokat levélben (7602 Pécs, Pf. 33), vagy e-mailben várjuk (uszi@tettyeforrashaz.hu), a víz- és szennyvízszolgáltatással kapcsolatos ügyek intézése telefonon, elektronikusan vagy az e-ügyfélszolgálaton biztosított. 

Folyamatos a leolvasás és a vízmérőcsere

A leolvasás, a bekötési és mellékvízmérő-csere, szakszerűségi vizsgálat nem áll le, szakembereink az óvintézkedéseket betartva, maszkban keresik fel a felhasználási helyeket - az elkövetkező hetekben főként a családi házas övezeteket.

Ha valaki a járvány miatt mégsem szeretné beengedni a leolvasót, vagy a mérőcserére érkező szakembereket, gond nélkül megteheti: kérjük, jelezze társaságunknak telefonon vagy e-mailen (80/811-111, uszi@tettyeforrashaz.hu; merocsere@tettyeforrashaz.hu).
Az elhalasztott mérőcseréket később pótoljuk, elmaradt leolvasás esetén becsült számlát küldünk (ha a számlán szereplő aktuális leolvasási időszak végéig nem jut el mérőállás cégünkhöz). Ebben az időszakban nem követi kötbér, ha zárva marad az ajtó.

Mikor esedékes a leolvasás? Itt ellenőrizheti. 

Köszönjük ügyfeleink együttműködését!

2021. március 7.