Szennyvíztisztító telep fejlesztéseKözérdekű közlemények, hírekHírforrásMunkálatok térképenJó tudniSajtószobaPályázatokLakossági ügyfeleknek

Rekonstrukció a Kővirág utcában

 

Március 16-tól a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. vízvezeték-felújítást végez a Kővirág utcában és környékén. A várhatóan június 15-ig tartó rekonstrukció eredményeként összesen 460 méternyi új vezeték kerül a föld alá.

Kõvirág_utca_térkép-02.jpgAz 1975-ben épült vezetékszakaszokat elavultságuk, romló műszaki állapotuk miatt cserélik ki szakembereink. A Daru dűlő–Kővirág utca–Fülemüle utca határolt területen zajló felújítást nyílt árkos technológiával végezzük. A munkálatok ideje alatti ideiglenes útzárakról vagy parkolási tilalmakról az arra közlekedők előzetes felhívással, valamint a területen kihelyezett útjelzőkkel kapnak tájékoztatást.

Az első ütemben szakembereink a Daru dűlő 4-től a Magyarürögi vízfolyást alulról keresztezve haladnak a Kővirág utca 24-ig. Ezt követően a Kővirág utca páratlan oldalán, nagyrészt zöldterületen folytatódik a munka, egészen a 21. számig, majd az utolsó ütemben a Kővirág utca 38. alatti ingatlantól indulva a Fülemüle utca 57-ig cseréljük a vezetékeket. 

A felújítás ideje alatt az érintett fogyasztók ellátását átmeneti vízhálózattal, repülővezetékkel biztosítjuk. A technológiai okokból elkerülhetetlen vízhiányról előzetesen értesítjük ügyfeleinket.

Forgalmirend-változás: a munkálatok első szakaszában a Daru dűlő 4. előtti útszakaszt – a gerincvezetékre történő csatlakozás idejére – a forgalom elől elzárjuk, ez idő alatt a dűlő időszakosan mindkét oldalról zsákutca lesz. Kérjük, figyeljék a kihelyezett táblákat!

Köszönjük a környéken élők és a közlekedők türelmét, amellyel segítik a munkálatok megvalósulását!

A publikálás időpontja: 2021. március 9.Hóvégi helyreállítási munkálatok

Április végén a Magaslati úton, valamint a Munkácsy Mihály és a Bajcsy-Zsilinszky utcákban végez forgalomkorlátozással, -változással járó helyreállítási munkálatot és javítást a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt.

Bővebben

Vízzavarosodás április 22-én Pécs belvárosában

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a Nagy Lajos király útja több tűzcsapján végzett oltóvízhozam mérés miatt vízzavarosodás fordulhat elő 2021. április 22-én, csütörtökön 8-15 óra között Pécs belvárosában, a Petőfi Sándor utca – Hungária utca – Szent István tér – Apáca utca – Mária utca – Ágoston tér – Alsóhavi utca – Lánc utca – Rákóczi út – Bajcsy-Zsilinszky utca – Kálvin utca – Mártírok útja által határolt területen.

Bővebben

Közműfelújítás a József utcában

Április 19-étől párhuzamos közmű-rekonstrukció indul Pécs belvárosában, a József utcában. A felújítás keretében a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. a víz- és a szennyvízvezetékek, az E.ON Hungária Csoport a gáz- és a villamos vezetékek cseréjét végzi el.

Bővebben

Újraindul a személyes ügyfélfogadás

Április 12-ével újranyit a Búza téri közös ügyfélszolgálati iroda, a TETTYE FORRÁSHÁZ a korábbi nyitvatartási rendje szerint fogadja az ügyfeleket.

Bővebben

Vízhiány, vízzavarosodás, nyomáscsökkenés Patacson

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a Bajmi dűlőben végzett vízhálózati munkálatok miatt április 13-án kedden, 8-14 óra között Patacs városrészben és térségében nyomáscsökkenés, vízzavarosodás, a magasabban fekvő területeken vízhiány várható.

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |   IMPRESSZUM  |   KÖZÉRDEKŰ ADATOK  |   ADATVÉDELEM  |   JOGI NYILATKOZAT