Szennyvíztisztító telep fejlesztéseKözérdekű közlemények, hírekHírforrásMunkálatok térképenJó tudniSajtószobaPályázatokLakossági ügyfeleknek

Locsolás megtakarítással - április 15-ig kérhető az időszaki kedvezmény

 

A kertek öntözésére használt víz után fizetendő közüzemi díjak csökkentése céljából kétféle lehetőséget kínálunk lakossági ügyfeleink részére. Felszerelhetünk a kertbe locsolómérőt, vagy kérhetjük a locsolási szezonra vonatkozó 10 százalékos kedvezményt.  Ez utóbbi igénylésére április 15-ig van lehetőségünk.

P1020912.JPG

A kétezer négyzetméternél kisebb alapterületű házi kerttel rendelkező fogyasztók a május 1-étől szeptember 30-ig tartó időszakra kérhetik a locsolási kedvezményt, melynek következtében a fenti időszakra kiszámlázott csatornadíj 10 százaléka utólag jóváírásra kerül. Az új igények bejelentésére és a korábbi kedvezmény megújítására az itt elérhető nyomtatványon van lehetőség. A kitöltött, az aktuális óraállással ellátott nyomtatványoknak április 15-ig kell beérkezniük ügyfélszolgálatunkra ahhoz, hogy az idei évre érvényesíteni tudjuk a kedvezményt. A saját kúttal rendelkező ügyfeleink nem jogosultak a kedvezményre.

A Búza téri ügyfélszolgálati iroda átmeneti zárva tartása miatt az igényeket ezúttal kizárólag szkennelve, elektronikusan (uszi@tettyeforrashaz.hu) vagy postai úton (7602 Pécs, Pf. 33) várjuk!

Azoknak az ügyfeleinknek, akik egész évben spórolni szeretnének az öntözésre használt vízzel, továbbra is lehetőségük van külön mellékvízmérővel ellátott, locsolási célú csapok nyilvántartásbevételére. A társaságunk által hitelesített locsolómérőkön az egész évben pontosan mérhető és nyomon követhető a locsolásra használt víz mennyisége.

(Fotó: Csörnyei Csaba)

A publikálás időpontja: 2021. március 19.Hóvégi helyreállítási munkálatok

Április végén a Magaslati úton, valamint a Munkácsy Mihály és a Bajcsy-Zsilinszky utcákban végez forgalomkorlátozással, -változással járó helyreállítási munkálatot és javítást a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt.

Bővebben

Vízzavarosodás április 22-én Pécs belvárosában

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a Nagy Lajos király útja több tűzcsapján végzett oltóvízhozam mérés miatt vízzavarosodás fordulhat elő 2021. április 22-én, csütörtökön 8-15 óra között Pécs belvárosában, a Petőfi Sándor utca – Hungária utca – Szent István tér – Apáca utca – Mária utca – Ágoston tér – Alsóhavi utca – Lánc utca – Rákóczi út – Bajcsy-Zsilinszky utca – Kálvin utca – Mártírok útja által határolt területen.

Bővebben

Közműfelújítás a József utcában

Április 19-étől párhuzamos közmű-rekonstrukció indul Pécs belvárosában, a József utcában. A felújítás keretében a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. a víz- és a szennyvízvezetékek, az E.ON Hungária Csoport a gáz- és a villamos vezetékek cseréjét végzi el.

Bővebben

Újraindul a személyes ügyfélfogadás

Április 12-ével újranyit a Búza téri közös ügyfélszolgálati iroda, a TETTYE FORRÁSHÁZ a korábbi nyitvatartási rendje szerint fogadja az ügyfeleket.

Bővebben

Vízhiány, vízzavarosodás, nyomáscsökkenés Patacson

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a Bajmi dűlőben végzett vízhálózati munkálatok miatt április 13-án kedden, 8-14 óra között Patacs városrészben és térségében nyomáscsökkenés, vízzavarosodás, a magasabban fekvő területeken vízhiány várható.

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |   IMPRESSZUM  |   KÖZÉRDEKŰ ADATOK  |   ADATVÉDELEM  |   JOGI NYILATKOZAT