Locsolás megtakarítással - április 15-ig kérhető az időszaki kedvezmény

A kertek öntözésére használt víz után fizetendő közüzemi díjak csökkentése céljából kétféle lehetőséget kínálunk lakossági ügyfeleink részére. Felszerelhetünk a kertbe locsolómérőt, vagy kérhetjük a locsolási szezonra vonatkozó 10 százalékos kedvezményt.  Ez utóbbi igénylésére április 15-ig van lehetőségünk.

P1020912.JPG

A kétezer négyzetméternél kisebb alapterületű házi kerttel rendelkező fogyasztók a május 1-étől szeptember 30-ig tartó időszakra kérhetik a locsolási kedvezményt, melynek következtében a fenti időszakra kiszámlázott csatornadíj 10 százaléka utólag jóváírásra kerül. Az új igények bejelentésére és a korábbi kedvezmény megújítására az itt elérhető nyomtatványon van lehetőség. A kitöltött, az aktuális óraállással ellátott nyomtatványoknak április 15-ig kell beérkezniük ügyfélszolgálatunkra ahhoz, hogy az idei évre érvényesíteni tudjuk a kedvezményt. A saját kúttal rendelkező ügyfeleink nem jogosultak a kedvezményre.

A Búza téri ügyfélszolgálati iroda átmeneti zárva tartása miatt az igényeket ezúttal kizárólag szkennelve, elektronikusan (uszi@tettyeforrashaz.hu) vagy postai úton (7602 Pécs, Pf. 33) várjuk!

Azoknak az ügyfeleinknek, akik egész évben spórolni szeretnének az öntözésre használt vízzel, továbbra is lehetőségük van külön mellékvízmérővel ellátott, locsolási célú csapok nyilvántartásbevételére. A társaságunk által hitelesített locsolómérőkön az egész évben pontosan mérhető és nyomon követhető a locsolásra használt víz mennyisége.

(Fotó: Csörnyei Csaba)

2021. március 19.