Szennyvíztisztító telep fejlesztéseKözérdekű közlemények, hírekHírforrásMunkálatok térképenJó tudniSajtószobaPályázatokLakossági ügyfeleknek

Forgalomkorlátozással járó munkálatok

 

kertvárosi körforgalom mellett Pécs több pontján dolgozik a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. - Egyetemvárosban, Havihegyen és a Budai vámnál is forgalmirend-változás kíséri a javítási, helyreállítási munkálatokat.

  • A Megyeri út Vásártér előtti szakaszán a Kertvárosból Uránváros felé tartó sáv alatt egy 400 mm átmérőjű tolózár cseréje vált szükségessé, amelyet november 14-e vasárnap délután, az aznapi vásártéri forgalom elhaladta után végeznek el. A tolózár cseréjét teljes helyreállítás követi, az új aszfaltot kapott szakaszt legkésőbb december 3-ig visszaadják a forgalomnak. Addig az északi irányba haladók a Megyeri út középső sávját használhatják.
  • Új szennyvízbekötés kiépítése miatt november 15-én 8.00 órától várhatóan november 21-ig az Attila utca 4. előtt mintegy 10 méter hosszan teljes szélességben lezárják az utat, az érintett szakasz a munkálatok idejére a Kodály Zoltán utca és az Alkotmány utca felől is zsákutca lesz. A gyalogosok a nyugati oldali járdán közlekedhetnek.
  • A Havi-hegyi úti ivóvíz-rekonstrukcióhoz kapcsolódóan a munka a november 13-14-i hétvégén sem szünetel, így még az idén vadonatúj aszfaltburkolat kerülhet a felújított csövek fölé. A környéken élők zavartalan pihenése érdekében a szakemberek a vasárnapi napon nem végeznek zajjal járó tevékenységet. Az aszfaltozás előkészítése miatt a Zerge utcától a Wass Albert utcáig tartó részen az autóbeállók használata, a ki- és behajtás szakaszosan nem lesz biztosított.
  • Jól halad a Dobó István utcában végzett víziközmű-felújítás is. A Zsolnay Vilmos és Madas József utcák közötti lezárt szakaszon az elöregedett ivóvíz- és szennyvízvezetékeket már kicserélték a szakemberek, november 15-21. között elvégzik az útszakasz végleges helyreállítását. A rekonstrukció folytatásaként a kivitelezés a Madas József utcától északra halad tovább.

Köszönjük a lakók és a közlekedők türelmét, megértését, amellyel hozzájárulnak a munkálatok gördülékeny megvalósulásához!

A publikálás időpontja: 2021. november 12.Péntek hajnalban megnyílik a kertvárosi körforgalom

A január eleji, szokatlanul enyhe időjárásnak köszönhetően a tervezettnél gyorsabban haladt a kertvárosi vízhálózati csomópont átépítése, így (a burkolat szilárdulási, kötési idejének leteltével) január 21-e, péntek reggel 5 órától újra közlekedhető a Keszüi út - Megyeri út - Nagy Imre úti körforgalom december végén lezárt része. A forgalom visszaáll a megszokott rendbe.

Bővebben

Indul a vízműves elégedettség-felmérés

Pécsen is elindult a víziközmű-szolgáltatásra vonatkozó, kétévente ismétlődő országos felmérés. Az ügyfélszolgálati irodában, telefonon és e-mailen zajló kutatás részeként Ön is elmondhatja véleményét!

Bővebben

2021 legjei a pécsi víziközmű-szolgáltatásban

Az év vége és az új év eleje az összegzés, a toplistázás időszaka – ennek megfelelően csokorba szedtük a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. 2021. évi tevékenységéhez tartozó top 5 érdekes eseményt vagy adatot.

Bővebben

A Dobó István és a Táncsics Mihály utcában is folytatódik a korszerűsítés

Az ünnepeket követően újra felvonulnak a munkagépek a 2022-re átnyúló víziközmű-rekonstrukciók helyszínén: a Budai vám közelében és a régi Kertvárosban is folytatódik a munka, a tervek szerint április végéig.

Bővebben

Az ünnepek után kezdődik a kertvárosi körforgalom alatti vízhálózat cseréje

Az elmúlt hónapok meghibásodásai miatt a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. átépíti a Keszüi út – Megyeri út – Nagy Imre úti kereszteződés alatti, Kertváros ivóvizét biztosító vízhálózati csomópontot. A munkálatok alatt december 28-tól egy hónapra lezárják a körforgalom keleti behajtóját és északi kihajtóját.

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |   IMPRESSZUM  |   KÖZÉRDEKŰ ADATOK  |   ADATVÉDELEM  |   JOGI NYILATKOZAT