Javítják az utakat a téli hibák után

A jó idővel és az aszfaltüzemek újraindulásával megkezdődött a korábban ideiglenesen, fóliás betonnal helyreállított téli hibahelyek, útburkolatok, járdák végleges javítása. A téli, fagyos időszakban számos hibaelhárítást kellett elvégeznie a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. szakembereinek, az akkor ideiglenesen helyreállított útszakaszok most vadonatúj burkolatot kapnak.

A munkák során Pécs 55 pontján több mint 650 négyzetméternyi útburkolatot és mintegy 50 négyzetméternyi járdát állítanak helyre. Az ütemezett, várhatóan májusig befejeződő javítások minden esetben az út kezelőjének előírásai és elvárásai szerint zajlanak.

Végleges helyreállítás a Táncsics Mihály utcában is

Több mint egy kilométernyi ivóvíz- és 400 méternyi szennyvízhálózat megújítását követően a Táncsics Mihály utca Móra Ferenc utca – Keszüi út közötti szakasza is új aszfaltburkolatot kap.
Az április 4-én reggel kezdődő, tervezetten egy héten át tartó helyreállítási munkálatok félpályás útzár mellett zajlanak, ez idő alatt a forgalom az érintett szakaszokon kézi jelzőőrös irányítás mellett haladhat. (A munkálat időtartama az időjárás függvényében változhat.)

A szolgáltató köszöni a közlekedők és a környéken élők türelmét!

2022. március 30.