Szennyvíztisztító telep fejlesztéseKözérdekű közlemények, hírekHírforrásMunkálatok térképenJó tudniSajtószobaPályázatokLakossági ügyfeleknek

Helyreállítás a Mártírok útján

 

Július 18-tól egy héten át végeznek útburkolat-helyreállítást a Mártírok útja 26., 34. és 56. szám előtt, ahol a korábbi szennyvízvezeték rekonstrukciót követő süllyedéseket javítják garanciálisan a szakemberek. A tervezetten július 22-ig tartó munkálat ideje alatt az érintett szakaszokon útszűkületre lehet számítani.

260973166_2189147734561029_5355216295634121552_n.jpg

2019-ben a Mártírok útja Szabadság utca és Megyeri út közötti szakasza alatt futó szennyvíz gyűjtővezetéket cserélték ki a szakemberek. A rekonstrukciót követően új aszfaltot kapott útszakasz néhány pontján azóta megsüllyedt a burkolat, ezeket javítják most, kihasználva a nyári időszakkal járó mérsékeltebb forgalmat.

A kétszer egy hétig tartó javítás első etapja a 26., 34. és 56. számok előtti útpályát érinti. Ezeken a helyeken félpályás forgalomkorlátozásra lehet számítani; a munka az északi (páros oldali) sávban zajlik, kerülni a déli sávban tudnak az arra közlekedők. (Az 56. szám előtti hibajavítás ideje alatt a Tompa utcából nem lehet balra kihajtani.)
A javítások második körére (Mártírok útja 28. és Vas Gereben utca 57. előtt) még a nyáron sor kerül.

A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. köszöni a környéken élők, dolgozók és a közlekedők türelmét, amellyel segítik a munkálat megvalósulását!

A publikálás időpontja: 2022. jĂşlius 15.


Csatlakozócsere a Petőfi utcában

Ivóvíz bekötővezetékek cseréje kezdődik október 3-án a Petőfi Sándor utca és az Őz utca kereszteződésében. A tervezetten két héten át, október 14-ig tartó munkálat során szakembereink hat helyen cserélik ki az elöregedett csatlakozóvezetéket.

Bővebben

Munkálat a Berzsenyi Dániel utcában

Szeptember 14-től ivóvíz- és szennyvízhálózati rekonstrukció indul a Berzsenyi Dániel utcában. A tervezetten egy hónapig tartó munka során több mint 120 méternyi vezeték és 7 bekötés újul meg.

Bővebben

„Minden, ami víz” tábor kisiskolásoknak

Egy héten át tartó vizes programsorozattal búcsúztathatták a nyarat azok a gyerekek, akik részt vettek a Tettye Forrásház szervezésében megvalósult nyári táborban.

Bővebben

Kutyabarát munkahely

Újabb szereplővel bővült a kutyabarát munkahelyek tábora: a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. a cég munkavállalóihoz tartozó házi kedvencek előtt is kaput nyitott, otthonosabb, kellemesebb munkahelyi légkört biztosítva a dolgozóknak és kutyusoknak egyaránt.

Bővebben

Csőtörés okozott vízfolyást a Fejér Lipót utcában (frissítve)

FRISSÍTÉS: a szolgáltatás 12:50-kor helyreállt.

Ivóvíz-fővezeték tört el csütörtök reggel a Fejér Lipót utca 3. előtt, a feltörő víz több helyen megemelte a burkolatot.

A csőtörés és annak javítása átmeneti vízhiányt okoz a környéken – a szolgáltatás helyreállásáig az ott lakók a Fejér Lipót utca 1. előtt felállított tartályból juthatnak ivóvízhez

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |   IMPRESSZUM  |   KÖZÉRDEKŰ ADATOK  |   ADATVÉDELEM  |   JOGI NYILATKOZAT