Közérdekű közlemények, hírekHírforrásMunkálatok térképenJó tudniSajtószobaKözbeszerzésPályázatokLakossági ügyfeleknekKözületi ügyfeleknek

Közérdekű közlemények, hírek
 

 

Nyílt napok a víz világnapja alkalmából   2016. február 28.
Betekintés a kulisszák mögé

Március 22-én ünnepeljük a víz világnapját. Szeretettel ajánljuk iskolásoknak szervezett programjainkat.

Bővebben

Szerelők csúcstalálkozója Pécsen   2016. február 27.
Szakmai napot rendezett a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt.

Az ország majdnem minden szegletéből, összesen 9 víziközmű szolgáltatótól érkeztek szakemberek február 24-én Pécsre, társaságunk rendhagyó műszaki szakmai napjára.  

Bővebben

Pirosba öltöztek kollégáink   2016. február 22.

Társaságunk idén is csatlakozott a Szemem Fénye Alapítvány „Öltözz pirosba, és mutasd ki a szereteted!"országos kezdeményezéséhez.

Bővebben

Szennyvízelvezetés Bogád, Nagykozár és Romonya községeken   2016. január 25.

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy megkezdte működését a „Bogád, Romonya, Nagykozár és Kozármisleny szennyvízkezelésének fejlesztése" projekt eredményeként megépült közműves szennyvízcsatorna-hálózat. Az önkormányzatok szerződést kötöttek a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt.-vel, amely alapján társaságunk átvette üzemeltetésre a hálózatot, így 2016. január 25-től a TETTYE FORRÁSHÁZ gondoskodik a település korszerű, biztonságos szennyvízelvezetéséről és tisztításáról. Az ivóvíz-szolgáltató továbbra is a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. marad, a szennyvízszámlákat a DRV által átadott leolvasási adatok (az elfogyasztott ivóvízmennyiség) alapján állítjuk majd ki.

Bővebben

A leolvasók munkáját lassíthatja a fagy   2016. január 6.

Egy-egy kitartó hózápor vagy a fagy következtében kialakuló jégpáncél a vízóra-leolvasók munkáját is hátráltathatja. Munkatársaink ezekben a hetekben a pécsi Kertvárosban rögzítik a vízmérők adatait, de lassabban haladnak, ezért előfordulhat, hogy eltérnek a leolvasás (számlákban és a szolgáltató weboldalán közzétett) időpontjától.

Bővebben

Kiesnek a lejárt vízmérősök   2015. december 16.

Az év utolsó napján több mint kilencezer mellékvízmérő hitelessége jár le Pécsett. Az érintett ügyfeleink többsége időben gondoskodott a mérője cseréjéről, csaknem ezerkétszázan azonban többszöri értesítés, figyelmeztetés ellenére sem intézkedtek törvényben előírt kötelezettségükről. Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a mellékvízmérőket, amikre egyéni számla készül, tulajdonosuknak nyolcévente cserélniük vagy újrahitelesíttetniük kell.

Bővebben

Miért van több számla a borítékban?   2015. december 2.

Az elmúlt időszakban változott a víz- és csatornadíjszámlák postázási gyakorisága. 

Bővebben

Mikor érdemes felkeresni a Tettye ügyfélszolgálati irodáját?   2015. november 27.

Általános tapasztalat, hogy sokan időzítik az év végére ügyeik rendezését, lezárását. Bár a telefonos és online ügyfélszolgálaton kényelmesen, otthonról is intézheti víz- és csatornaszolgáltatással kapcsolatos ügyeit, akadnak olyan esetek, amelyek személyes jelenlétet kívánnak.

Bővebben

Mosolygós falak között gyógyulhatnak a gyerekek   2015. november 26.

A Pécsi Gyermekklinika belgyógyászati osztályát díszítették hétvégén társaságunk munkatársai.

Bővebben

Új helyen érhető el a fogyasztóvédelem – módosult a Tettye Üzletszabályzata   2015. november 10.

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a Baranya Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály Fogyasztóvédelmi Osztályának elérhetősége megváltozott: novembertől a szervezet új címe: 7630 Pécs, Hengermalom u. 2., II. emelet.

Bővebben

1 2 3 4 5 7 8 9 10 11 12
315 db publikáció a témához kapcsolódóan


Adatok - Fogyasztóvédelmi törv.Csőtörés a Várkonyi Nándor utcában

Csőtörés történt Pécsett, a Várkonyi utcában hétfőn késő délután, emiatt a Nagy Imre út 78-102., valamint a Várkonyi u. 3-5. szám alatti ingatlanokban átmenetileg szünetel a vízszolgáltatás. 

Bővebben

Csőtörés Kertvárosban

Csőtörés történt csütörtökön az esti órákban Pécsett, a Viktória utca 7-es számnál. 

Bővebben

Lezárás a Jókai utca alsó szakaszán

Hibaelhárítási munkát végez a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. Pécsen a Móricz Zsigmond térnél, ahol hajnalban eltört egy nagy átmérőjű fővezeték.

Bővebben

Szalánta területén vízhiány várható

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy Szalántán a vízhálózatot érintő tervezett karbantartási munkák miatt 2017. április 18-án, kedden 8:00-15 óra között vízhiány fordulhat elő a település teljes területén.

Bővebben

Olcsóbb lehet a kerti locsolás, április 15-ig lehet kérni az időszakos kedvezményt

A kertművelés velejárója a locsolás. Öntözni sokféleképpen lehet (például kannával, slaggal, összegyűjtött esővízzel, vagy akár a szolgáltatótól rendelt szállított vízzel), de egy biztos: csak takarékosan érdemes. Kevés kerttulajdonos kíséri figyelemmel, mennyi vizet használ a locsolás időszakában, pedig a kertöntözés kiadását egyszerűen csökkenthetjük.

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |  IMPRESSZUM  |  ADATVÉDELEM  |  JOGI NYILATKOZAT