Közérdekű közlemények, hírekHírforrásMunkálatok térképenJó tudniSajtószobaKözbeszerzésPályázatokLakossági ügyfeleknekKözületi ügyfeleknek

Közérdekű közlemények, hírek
 

 

Sikerrel zárult a pécsi biogáz erőmű próbaüzeme   2015. november 9.

A sikeres próbaidőszak után az üzemszerű működés szakaszába lépett Pécs város zöld energiát termelő biogáz erőműve. Az üzem a pécsi TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. által működtetett szennyvíztisztító-telepen, a legkorszerűbb technológiával épült fel azzal a céllal, hogy a helyi szennyvíz tisztítása során keletkező szennyvíziszap és a régióból beszállított hulladékok ártalmatlanításával biogázt, majd zöld áramot állítson elő.

Bővebben

Ismét ivókutat ért a kreativitás   2015. szeptember 29.

Idén már a második pécsi iskolában avatott társaságunk ivókutat a gyerekek ötletei és munkája eredményeként. Csütörtökön (2015. szeptember 24.) a Mezőszél Utcai Általános Iskola udvarán adtuk át azt a Zsolnay ivókutat, amelyet a diákok a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. tavaszi pályázatán nyertek.

Bővebben

Módosult a Tettye Forrásház Zrt. Üzletszabályzata   2015. szeptember 22.

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal 5496/2015. határozatával módosult a Tettye Forrásház Zrt. Üzletszabályzata.

Bővebben

Vízfakasztó: innovatív ivócsapok az EUROPA CANTAT alatt   2015. jĂşlius 27.

Szokatlan kék toldású piros tűzcsapokkal is találkozhatnak az elkövetkező tíz nap során a pécsiek és a kórusfesztivál látogatói. A rendezvény partnereként a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. frissítő pontokat alakított ki a Széchenyi téren és a Dóm téren, ahol a permetkapuk mellett az Ivócsap projekttel együttműködve két tűzcsapot is életre keltettünk.

Bővebben

Három számla a borítékban   2015. jĂşnius 2.
Változik a vízdíjszámlák kézbesítése

Egyszerűsödik a vízdíjszámlák postázása és rendezése a jövőben: az elkövetkezőkben társaságunk évente két alkalommal küld számlát: a féléves leolvasások után az elszámolás mellett a következő időszak részszámláit is kézbesítjük a háztartásoknak.

Bővebben

Változik a leolvasás   2015. április 20.

A megszokottól eltérő hónapokban érkezik mostantól több ezer lakásba a vízmérő leolvasó, és az is előfordulhat, hogy nem a jól ismert szakember csenget: áprilistól változik a vízmérő leolvasás megszokott ütemezése a Tettye Forrásház Zrt. szolgáltatási területén.

Bővebben

Megújult a telefonos ügyfélszolgálat   2015. április 20.

Új technikai háttérrel működik áprilistól a Tettye Forrásház Zrt. telefonos ügyfélszolgálata. Call centerünket az ügyfeleink igényei és elvárásai szerint végzett folyamatos szolgáltatásfejlesztés részeként újítottuk meg. 

Bővebben

A vízcsapon innen, a lefolyón túl…   2015. március 27.

Véget ért a víz hete, több mint ötszáz kisdiák ismerkedett az elmúlt napokban Pécsett a vízszolgáltatás és szennyvízkezelés ritkán látott hátterével, érdekességeivel.

Bővebben

DRB Bankos ügyfeleink figyelmébe!   2015. február 27.

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a DRB Bankcsoportnál kialakult helyzetre tekintettel érintett ügyfeleink esetében az alábbi segítséget nyújtjuk:

Bővebben

Egy kanadai jogosítvány különös utazása   2015. február 13.

Az nem meglepő, hogy a pécsiek elhasznált vize a szennyvíztisztító telepről messze eljut, hiszen a szennyvízkezelés végén a Pécsi-vízbe vezetett tiszta víz a Dráván és a Dunán át a Fekete-tengerbe kerül. De hogy egy kanadai jövevény „akadjon fenn" a pécsi szennyvíztelepen, még a sokat látott helyi szakembereket is meglepte.

Bővebben

1 2 3 4 5 6 8 9 10 11 12 13
315 db publikáció a témához kapcsolódóan


Adatok - Fogyasztóvédelmi törv.Csőtörés a Várkonyi Nándor utcában

Csőtörés történt Pécsett, a Várkonyi utcában hétfőn késő délután, emiatt a Nagy Imre út 78-102., valamint a Várkonyi u. 3-5. szám alatti ingatlanokban átmenetileg szünetel a vízszolgáltatás. 

Bővebben

Csőtörés Kertvárosban

Csőtörés történt csütörtökön az esti órákban Pécsett, a Viktória utca 7-es számnál. 

Bővebben

Lezárás a Jókai utca alsó szakaszán

Hibaelhárítási munkát végez a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. Pécsen a Móricz Zsigmond térnél, ahol hajnalban eltört egy nagy átmérőjű fővezeték.

Bővebben

Szalánta területén vízhiány várható

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy Szalántán a vízhálózatot érintő tervezett karbantartási munkák miatt 2017. április 18-án, kedden 8:00-15 óra között vízhiány fordulhat elő a település teljes területén.

Bővebben

Olcsóbb lehet a kerti locsolás, április 15-ig lehet kérni az időszakos kedvezményt

A kertművelés velejárója a locsolás. Öntözni sokféleképpen lehet (például kannával, slaggal, összegyűjtött esővízzel, vagy akár a szolgáltatótól rendelt szállított vízzel), de egy biztos: csak takarékosan érdemes. Kevés kerttulajdonos kíséri figyelemmel, mennyi vizet használ a locsolás időszakában, pedig a kertöntözés kiadását egyszerűen csökkenthetjük.

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |  IMPRESSZUM  |  ADATVÉDELEM  |  JOGI NYILATKOZAT