Közérdekű közlemények, hírekHírforrásMunkálatok térképenJó tudniSajtószobaKözbeszerzésPályázatokLakossági ügyfeleknekKözületi ügyfeleknek

Közérdekű közlemények, hírek
 

 

Szennyvízelvezetés Bogád, Nagykozár és Romonya községeken   2016. január 25.

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy megkezdte működését a „Bogád, Romonya, Nagykozár és Kozármisleny szennyvízkezelésének fejlesztése" projekt eredményeként megépült közműves szennyvízcsatorna-hálózat. Az önkormányzatok szerződést kötöttek a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt.-vel, amely alapján társaságunk átvette üzemeltetésre a hálózatot, így 2016. január 25-től a TETTYE FORRÁSHÁZ gondoskodik a település korszerű, biztonságos szennyvízelvezetéséről és tisztításáról. Az ivóvíz-szolgáltató továbbra is a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. marad, a szennyvízszámlákat a DRV által átadott leolvasási adatok (az elfogyasztott ivóvízmennyiség) alapján állítjuk majd ki.

Bővebben

A leolvasók munkáját lassíthatja a fagy   2016. január 6.

Egy-egy kitartó hózápor vagy a fagy következtében kialakuló jégpáncél a vízóra-leolvasók munkáját is hátráltathatja. Munkatársaink ezekben a hetekben a pécsi Kertvárosban rögzítik a vízmérők adatait, de lassabban haladnak, ezért előfordulhat, hogy eltérnek a leolvasás (számlákban és a szolgáltató weboldalán közzétett) időpontjától.

Bővebben

Kiesnek a lejárt vízmérősök   2015. december 16.

Az év utolsó napján több mint kilencezer mellékvízmérő hitelessége jár le Pécsett. Az érintett ügyfeleink többsége időben gondoskodott a mérője cseréjéről, csaknem ezerkétszázan azonban többszöri értesítés, figyelmeztetés ellenére sem intézkedtek törvényben előírt kötelezettségükről. Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a mellékvízmérőket, amikre egyéni számla készül, tulajdonosuknak nyolcévente cserélniük vagy újrahitelesíttetniük kell.

Bővebben

Miért van több számla a borítékban?   2015. december 2.

Az elmúlt időszakban változott a víz- és csatornadíjszámlák postázási gyakorisága. 

Bővebben

Mikor érdemes felkeresni a Tettye ügyfélszolgálati irodáját?   2015. november 27.

Általános tapasztalat, hogy sokan időzítik az év végére ügyeik rendezését, lezárását. Bár a telefonos és online ügyfélszolgálaton kényelmesen, otthonról is intézheti víz- és csatornaszolgáltatással kapcsolatos ügyeit, akadnak olyan esetek, amelyek személyes jelenlétet kívánnak.

Bővebben

Mosolygós falak között gyógyulhatnak a gyerekek   2015. november 26.

A Pécsi Gyermekklinika belgyógyászati osztályát díszítették hétvégén társaságunk munkatársai.

Bővebben

Új helyen érhető el a fogyasztóvédelem – módosult a Tettye Üzletszabályzata   2015. november 10.

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a Baranya Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály Fogyasztóvédelmi Osztályának elérhetősége megváltozott: novembertől a szervezet új címe: 7630 Pécs, Hengermalom u. 2., II. emelet.

Bővebben

Sikerrel zárult a pécsi biogáz erőmű próbaüzeme   2015. november 9.

A sikeres próbaidőszak után az üzemszerű működés szakaszába lépett Pécs város zöld energiát termelő biogáz erőműve. Az üzem a pécsi TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. által működtetett szennyvíztisztító-telepen, a legkorszerűbb technológiával épült fel azzal a céllal, hogy a helyi szennyvíz tisztítása során keletkező szennyvíziszap és a régióból beszállított hulladékok ártalmatlanításával biogázt, majd zöld áramot állítson elő.

Bővebben

Ismét ivókutat ért a kreativitás   2015. szeptember 29.

Idén már a második pécsi iskolában avatott társaságunk ivókutat a gyerekek ötletei és munkája eredményeként. Csütörtökön (2015. szeptember 24.) a Mezőszél Utcai Általános Iskola udvarán adtuk át azt a Zsolnay ivókutat, amelyet a diákok a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. tavaszi pályázatán nyertek.

Bővebben

Módosult a Tettye Forrásház Zrt. Üzletszabályzata   2015. szeptember 22.

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal 5496/2015. határozatával módosult a Tettye Forrásház Zrt. Üzletszabályzata.

Bővebben

1 2 3 4 5 6 8 9 10 11 12 13
321 db publikáció a témához kapcsolódóan


Adatok - Fogyasztóvédelmi törv.„Hozd formába pénztárcádat a nyárra!

A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. egyik e-számla konszolidátora, a Díjnet nyereményjátékot hirdetett „Hozd formába pénztárcádat a nyárra!" néven, amelyet ajánlunk ügyfeleink figyelmébe is!

Bővebben

TETTYE FORRÁSHÁZ is részt vett a Városi Gyermeknapon

A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. is részt vett az elmúlt hétvégén rendezett Városi Gyermeknapon. Az interaktív oktatást célzó játékaink és céges autóink rendkívül nagy népszerűségnek örvendtek.

Bővebben

Aszfaltozási munkálat a Páfrány utcában

Megkezdődik a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. megbízásából végzett szennyvízvezeték-felújítást követő végleges útburkolat helyreállítás a Páfrány utca Szőnyi Ottó - Aranycsapat utcák közti részén.

Bővebben

Átmeneti vízzavarosság fordulhat elő Patacson

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy Pécsett a Pellérdi út 62. házszám előtti tűzcsapon tervezett oltóvíz hozammérés miatt 2017. május 16-án, kedden 12:00-16 óra között vízzavarosodás és nyomásesés fordulhat elő Patacson.

Bővebben

Víziközmű-felújítás a Hegyalja utcában

Folytatódik a szolgáltatás biztonságát veszélyeztető vízvezetékek tervezett korszerűsítése Pécsen. A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. és a megbízott vállalkozó szakemberei a héten megkezdik a Hegyalja utcában a környéken élők hosszú távú érdekeit szolgáló munkát.

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |  IMPRESSZUM  |  ADATVÉDELEM  |  JOGI NYILATKOZAT