Közérdekű közlemények, hírekHírforrásMunkálatok térképenJó tudniSajtószobaPályázatokKözbeszerzésLakossági ügyfeleknekKözületi ügyfeleknek

Közérdekű közlemények, hírek
 

 

Ivókutat rajzoltak a sulinak   2016. május 3.

Szennyvízszippantó munkás, csőtörést javító szerelő, kútkarbantartó és takarító nő - ezek a vízzel kapcsolatos mindennapi foglalkozások is szerepeltek a rajzokon, amelyek elismeréseként a pécsi Szieberth Róbert Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában ivókutat avattunk április 29-én, pénteken. A kutat a gyerekek „rajzolták össze" maguknak a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. víz világnapi pályázatán: a kiírásban felajánlott díjon felül a gyárvárosi iskolának is ivókutat adományoztunk a kreatív, egyedi látásmódú alkotásokért.

Bővebben

Álmai munkáját próbálta ki a Tettyénél   2016. május 2.
Fogyatékkal élő embereket hoztak össze a munkáltatókkal

Kocsmáros, személyi edző, szakács, tervezőmérnök - néhány foglalkozás azok közül, amelyekben fogyatékkal élők próbálták ki magukat egy különleges nyílt nap keretében április 27-én. Az esélyegyenlőséget segítő „Neked MUNKA, nekem ÁLOM!" projektnapot idén hat hazai városban rendezték meg, a program fogyatékkal élő embereket és a fogadásukra nyitott munkahelyeket hoz össze. Tucatnyi találkozás jött így létre, az egyik Pécsett, a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt.-nél.

Bővebben

A „Mesterségem címere: VÍZ” rajpályázat díjazottjai   2016. április 25.

Egykori vizes emlékek közt, a Föld napján díjazták a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. idei víz világnapi rajzpályázatának legjobb pályamunkáit és alkotóit. Összesen 27 pécsi diák vehetett át elismerést munkájáért, akik közül a legjobbak iskolájuknak is nagy örömet szereztek: két pécsi intézmény ivókutat, egy harmadik iskola pedig interaktív táblát nyert társaságunk pályázatán. A gyerekek egy közös festés keretében a Vízkincstár támfalát is megújították, vízhez kapcsolódó képekkel színesítették.

Bővebben

Javítják az utat a téli hibák után   2016. március 23.

A téli, fagyos időszakban is számos hibaelhárítást kellett elvégeznie a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. munkatársainak. Az aszfaltüzemek újraindulásával és a tavaszi időjárás beköszöntével megkezdődött a végleges javítás: a korábban ideiglenesen, fóliás betonnal helyreállított útburkolatok, járdák az elkövetkező hetekben új aszfaltburkolatot kapnak.

Bővebben

Víz és munka   2016. március 22.
avagy mi a közös a pékben, a tűzoltóban, az esztergályosban és a sörfőzőmesterben?

Március 22-én ünnepeljük a víz világnapját. Az idei nemzetközi akciónap a víz és a munka szoros összefüggését hangsúlyozva arra hívja fel a figyelmet: szinte minden foglalkozás kötődik a vízhez, az elérhető, tiszta ivóvíz pedig munkalehetőségeket teremt. A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. gyerekek százait megmozgató nyílt napokkal és pályázattal köszönti a zöldünnepet.

Bővebben

„Mesterségem címere: VÍZ” – kreatív pályázat   2016. március 4.
Kreatív pályázat iskolai ivókútért vagy egy interaktív tábláért

A Tettye Forrásház Zrt. „Mesterségem címere: VÍZ" címmel alkotói pályázatot hirdet, amelyre a szolgáltatási területünkön lévő általános iskolák tanulóinak pályamunkáit várjuk. Mindazon tanulók munkájára számítunk, akik kedvet éreznek magukban, hogy kreatív módon megelevenítsenek egy vízzel kapcsolatos szakmát.

Bővebben

Nyílt napok a víz világnapja alkalmából   2016. február 28.
Betekintés a kulisszák mögé

Március 22-én ünnepeljük a víz világnapját. Szeretettel ajánljuk iskolásoknak szervezett programjainkat.

Bővebben

Szerelők csúcstalálkozója Pécsen   2016. február 27.
Szakmai napot rendezett a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt.

Az ország majdnem minden szegletéből, összesen 9 víziközmű szolgáltatótól érkeztek szakemberek február 24-én Pécsre, társaságunk rendhagyó műszaki szakmai napjára.  

Bővebben

Pirosba öltöztek kollégáink   2016. február 22.

Társaságunk idén is csatlakozott a Szemem Fénye Alapítvány „Öltözz pirosba, és mutasd ki a szereteted!"országos kezdeményezéséhez.

Bővebben

Szennyvízelvezetés Bogád, Nagykozár és Romonya községeken   2016. január 25.

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy megkezdte működését a „Bogád, Romonya, Nagykozár és Kozármisleny szennyvízkezelésének fejlesztése" projekt eredményeként megépült közműves szennyvízcsatorna-hálózat. Az önkormányzatok szerződést kötöttek a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt.-vel, amely alapján társaságunk átvette üzemeltetésre a hálózatot, így 2016. január 25-től a TETTYE FORRÁSHÁZ gondoskodik a település korszerű, biztonságos szennyvízelvezetéséről és tisztításáról. Az ivóvíz-szolgáltató továbbra is a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. marad, a szennyvízszámlákat a DRV által átadott leolvasási adatok (az elfogyasztott ivóvízmennyiség) alapján állítjuk majd ki.

Bővebben

1 2 3 4 5 6 8 9 10 11 12 13
330 db publikáció a témához kapcsolódóan


Adatok - Fogyasztóvédelmi törv.Több ezer mellékvízmérő hitelessége jár le december 31-én. Az Öné is köztük van?

A jogszabályi előírások szerint azokat a mellékvízmérőket, amelyekre egyéni számla készül, a gyári plombán lévő hitelesítési évtől számított nyolcadik évben cserélni kell.

Bővebben

Augusztus 19-én, szombaton délelőtt útlezárás a Zsolnay-szobornál

2017. augusztus 19-én, szombaton 8 órától várhatóan 13 óráig társaságunk tolózárcserét végez az ivóvízhálózaton a Zsolnay-szobornál, ezért a Rákóczi útról nem lehet a Szabadság utcára kanyarodni. A munkaterületet a Rét utcán vagy a Jókai utcán keresztül érdemes elkerülni.

Bővebben

Jurisics Miklós utcában folytatódik az ivóvízhálózat korszerűsítése

A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. szakemberei a Jurisics Miklós utcában folytatják az ivóvízhálózat rekonstrukcióját. A korszerűsítési munka augusztus közepén kezdődik, amely összértéke meghaladja az 50 millió forintot.

Bővebben

Forgalmirend-változás a belvárosban várhatóan augusztus végéig

A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. szakemberei Pécsett a Munkácsy Mihály utcában ivóvíz és szennyvízbekötő vezetéket építenek ki, amely miatt várhatóan augusztus végéig forgalmirend-változásra lehet számítani a belvárosban.

Bővebben

Közműátírás: két hét áll rendelkezésre a változás bejelentésére

Változott a jogszabály: július 1-jétől 30 nap helyett 15 napon belül jelezni kell a víziközmű-szolgáltatónál, ha a felhasználási helyen a felhasználó személye megváltozik.

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |  IMPRESSZUM  |  ADATVÉDELEM  |  JOGI NYILATKOZAT