Közérdekű közlemények, hírekHírforrásMunkálatok térképenJó tudniSajtószobaPályázatokLakossági ügyfeleknekKözületi ügyfeleknek

ISPA/KA házi szennyvízátemelők tulajdonosai figyelmébe

 

Felhívjuk az ISPA/KA beruházás keretében kiépített házi szennyvízátemelők tulajdonosainak figyelmét, hogy 2011. január 1-jétől módosul a berendezések hibaelhárítása: a házi átemelők javítása és karbantartása az érintett ingatlantulajdonosok költségére történik.

Igény esetén a Tettye Forrásház Zrt. változatlanul segítséget nyújt ügyfeleinek abban, hogy a hiba elhárítása mielőbb megtörténjen: 24 órás diszpécserszolgálatunk (72/421-799; 72/421-700 1-es menüpont) a hét minden napján rendelkezésre álló vállalkozást ajánlhat, amely gyorsan és szakszerűen gondoskodik a meghibásodott házi szennyvízátemelő javításáról.

A házi átemelők rendeltetése, hogy a háztartásokban keletkező kommunális szennyvizet a mélyebben fekvő területekről a szennyvízelvezető hálózatba továbbítsák. A berendezések megfelelő működéséről, állapotáról a tulajdonosoknak kell gondoskodniuk. A meghibásodások legnagyobb része a nem rendeltetésszerű használatra vezethető vissza. Ezek nem csak kellemetlenséget jelentenek a tulajdonosnak, de a javítás költsége is magas lehet. A megbízható és biztonságos üzemeltetés érdekében ezért kérjük ügyfeleinket, tartsák be a következőket:

  • A működtetés során vegyék figyelembe a házi átemelő használati utasításában foglaltakat!
  • Kérjük, ne juttassanak a szennyvízelvezető-rendszerbe dugulást kiváltható szilárd vagy nehezen oldódó hulladékot: így például textil és eldobható pelenkát, baba-törlőkendőt, tisztasági és intim betétet, fültisztító pálcikát, rongyot, játékot, konzervdobozt, csontot, műanyagflakont!
  • A szennyvízhálózatba tilos bevezetni csapadékvizet és környezetre veszélyes anyagokat, továbbá minden olyan folyékony hulladékot, ami nem a víz felhasználása során keletkezett: így például vegyszereket, növényvédőszereket, szerves oldószereket, ásványolaj származékokat, tömény savakat, lúgokat!

Köszönjük ügyfeleink gondos és figyelmes hozzáállását!

A publikálás időpontja: 2010. december 27.


Adatok - Fogyasztóvédelmi törv.A Pécsi Vízműves követelések kapcsán

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. kizárólag a saját szolgáltatásai körében felmerült és saját tevékenysége során keletkezett tartozások tekintetében bír információval és végez követelés kezelési eljárást. Társaságunk nem jogutódja a Pécsi Vízmű Zrt.-nek, így a szolgáltatás átvétele előtt keletkezett vízdíjtartozások nem kerültek át cégünkhöz, ezen követelések behajtásáról sem társaságunk, sem pedig Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata nem rendelkezik.

Bővebben

Utolsó munkafázisához érkezett a Kürt utcai vezetékfelújítás

A Kürt-Jakabhegyi-Ifjúság útja kereszteződésében végződik a Kürt utca víziközmű-hálózatának felújítása: a szakemberek a Kürt utcában újonnan kiépült 400 mm átmérőjű ivóvízvezetéket kötik össze a Jakabhegyi út felől érkező töltő vezetékkel, valamint földbe kerül az utolsó szennyvízcső is.

Bővebben

Vízzavarosodás lehet a Rókusdomb és a Belváros területén csütörtökön

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleitnket hogy a Damjanich utca 2., Székely Bertalan út - György utca kereszteződésében lévő, valamint a Káptalan utca 3. előtti tűzcsapokon tervezett oltóvíz hozammérések miatt 2019. november 7-én és 8-án vízzavarosodás és nyomásesés fordulhat elő a pécsi belváros északi részén és a Rókusdomb területén.

Bővebben

Átmeneti vízhiány várható Borbálatelepen

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a Bittner Alajos utcai gépházon végzett rekonstrukció miatt többszöri, rövid ideig tartó vízhiány és nyomásesés fordulhat elő a Bittner Alajos, Matakovits, Kanyar, Mécses, Veterán, Muskotály és Vadvirág utcákban 2019. november 5-én és 6-án.

Bővebben

Félpályás forgalomkorlátozás a Málomi úton

A belvárost Kertvárossal összekötő kerékpárút kialakításához kapcsolódóan 2019. október 28-án vízvezeték-felújítás kezdődik a Málomi út Olga utca - Keszüi út közti szakaszán. Az Olga utcától északi irányba haladó korszerűsítés miatt a nyugati sávot hétfőtől 30 méteres szakaszokban lezárják, a forgalmat jelzőlámpás irányítás segíti.

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |  IMPRESSZUM  |  ADATVÉDELEM  |  JOGI NYILATKOZAT