Közérdekű közlemények, hírekHírforrásMunkálatok térképenJó tudniSajtószobaPályázatokLakossági ügyfeleknekKözületi ügyfeleknek

ISPA/KA házi szennyvízátemelők tulajdonosai figyelmébe

 

Felhívjuk az ISPA/KA beruházás keretében kiépített házi szennyvízátemelők tulajdonosainak figyelmét, hogy 2011. január 1-jétől módosul a berendezések hibaelhárítása: a házi átemelők javítása és karbantartása az érintett ingatlantulajdonosok költségére történik.

Igény esetén a Tettye Forrásház Zrt. változatlanul segítséget nyújt ügyfeleinek abban, hogy a hiba elhárítása mielőbb megtörténjen: 24 órás diszpécserszolgálatunk (72/421-799; 72/421-700 1-es menüpont) a hét minden napján rendelkezésre álló vállalkozást ajánlhat, amely gyorsan és szakszerűen gondoskodik a meghibásodott házi szennyvízátemelő javításáról.

A házi átemelők rendeltetése, hogy a háztartásokban keletkező kommunális szennyvizet a mélyebben fekvő területekről a szennyvízelvezető hálózatba továbbítsák. A berendezések megfelelő működéséről, állapotáról a tulajdonosoknak kell gondoskodniuk. A meghibásodások legnagyobb része a nem rendeltetésszerű használatra vezethető vissza. Ezek nem csak kellemetlenséget jelentenek a tulajdonosnak, de a javítás költsége is magas lehet. A megbízható és biztonságos üzemeltetés érdekében ezért kérjük ügyfeleinket, tartsák be a következőket:

  • A működtetés során vegyék figyelembe a házi átemelő használati utasításában foglaltakat!
  • Kérjük, ne juttassanak a szennyvízelvezető-rendszerbe dugulást kiváltható szilárd vagy nehezen oldódó hulladékot: így például textil és eldobható pelenkát, baba-törlőkendőt, tisztasági és intim betétet, fültisztító pálcikát, rongyot, játékot, konzervdobozt, csontot, műanyagflakont!
  • A szennyvízhálózatba tilos bevezetni csapadékvizet és környezetre veszélyes anyagokat, továbbá minden olyan folyékony hulladékot, ami nem a víz felhasználása során keletkezett: így például vegyszereket, növényvédőszereket, szerves oldószereket, ásványolaj származékokat, tömény savakat, lúgokat!

Köszönjük ügyfeleink gondos és figyelmes hozzáállását!

A publikálás időpontja: 2010. december 27.


Adatok - Fogyasztóvédelmi törv.Tűzcsap hozammérés - átmeneti vízzavarosodás jún. 5-6-án a Belvárosban

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a Munkácsy Mihály utca 18. és a Tímár utca 22. szám előtti tűzcsapokon tervezett oltóvíz hozammérések miatt 2020. június 5-én és 6-án vízzavarosodás és nyomásesés fordulhat elő Pécs belvárosában: az Esze Tamás utca - Janus Pannonius utca - Mária utca - Bástya utca - Ágoston tér - Alsóhavi utca - Lánc utca - Rákóczi út - Kórház tér - Klimó György utca által határolt területen.

Bővebben

Megújultak az értesítő plakátok

Új külsőt kaptak a társaságunk által használt értesítő plakátok! Júniustól frissített arculatú értesítőkön tájékoztatjuk ügyfeleinket a tervezett munkálatokról, leolvasásról, mérőcseréről. 

Bővebben

Csütörtökön vízzavarosodás várható Pécs több pontján

Tájékoztatjuk tisztelet ügyfeleinket, hogy a Baranya utca 2., az Anna utca 21. és a József utca 21. szám előtti tűzcsapokon tervezett oltóvíz hozammérések miatt 2020. május 7-én és 8-án vízzavarosodás és nyomásesés fordulhat elő Kovácstelepen, a Szigeti út - Esztergár Lajos utca közti területen a Tüzér utca vonaláig, valamint a Belvárosban a Mária utca - Hunyadi János utca - Szentágothai János sétány - Majorossy Imre utca által határolt területen.

Bővebben

Friss, biztonságos csapvízzel a sikeres érettségiért

Hétfőn kezdődnek az érettségik, a veszélyhelyzet miatt azonban március közepe óta elárvultak az iskolaépületek, így a belső vízhálózatok is. Társaságunk a rendkívüli helyzet alatt is folyamatosan egészséges, biztonságos vizet juttat el az intézményekbe, otthonokba.

Bővebben

Új burkolatot kaptak az utak a téli csőtörések után

A mai napon befejeződik a korábban ideiglenesen, fóliás betonnal helyreállított téli hibahelyek, útburkolatok, járdák végleges javítása.

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |  IMPRESSZUM  |  ADATVÉDELEM  |  JOGI NYILATKOZAT