Közérdekű közlemények, hírekHírforrásMunkálatok térképenJó tudniSajtószobaPályázatokLakossági ügyfeleknekKözületi ügyfeleknek

Egyéni fogyasztóknak
 

 

A leolvasók munkáját is lassíthatja a fagy   2010. december 8.

Egy-egy kitartó hózápor, a fagy következtében kialakuló jégpáncél a vízóra-leolvasók munkáját is hátráltathatja. A vízmérőaknák tisztántartása, a mérőkhöz való hozzáférés biztosítása (csakúgy, mint a fagy elleni védekezés a belső vízhálózaton) az ingatlantulajdonosok feladata és felelőssége.

Bővebben

Fokozott figyelem a szabálytalan csapadékvíz-elvezetések felderítésére   2010. november 5.

A várost elöntő kora nyári esők alkalmával sajnos többször találkozhattak Pécs város lakói a közterületeken megjelenő szennyvíz látványával. A probléma egyik kiváltó oka, hogy a csapadékvizet sok helyütt a szennyvízcsatorna-hálózatba vezetik. Ha hirtelen nagy mennyiségű csapadék kerül a Tettye Forrásház Zrt. által üzemeltetett, szennyvíz összegyűjtésére szolgáló hálózatba, a kisebb átmérőjű, nem erre a célra tervezett vezetékrendszer nem tudja megfelelő ütemben elvezetni, így az esővízzel higított szennyvíz ki is önthet az aknákból.

Bővebben

Válasszon időpontot az interneten!   2010. jĂşlius 29.
Ügyintézés sorban állás nélkül?

laptop_r.JPG Júliustól újabb e-szolgáltatással bővült társaságunk weboldala: ügyfélszolgálati irodánk az Önnek legalkalmasabb időpontban áll rendelkezésére, csak annyit kell tennie, hogy néhány kattintással megtervezi látogatását az interneten!

Bővebben

Változott a csekkes befizetések rendje   2010. jĂşnius 4.

Felhívjuk tisztelt ügyfeleink figyelmét, hogy a hatályos jogszabályok értelmében 2010. május 1-től módosult a csekkes befizetések rendje. Az eddigi szabályok alapján a sárga csekkes befizetések akkor teljesültek, amikor az ügyfelek a postán befizették azt. Májustól azonban valamennyi csekkes befizetés esetében - így a vízszámla kiegyenlítésekor is - az tekinthető a teljesülés napjának, amikor a befizetett összeg a kedvezményezett számláján megjelenik, vagyis megérkezik a szolgáltatóhoz.

Bővebben

Korlátozás követheti a késedelmes fizetést   2010. május 27.
Kerülje el a díjhátralék felhalmozódását!

 

A fogyasztók többsége pontosan, határidőre rendezi számláit, akadnak azonban kivételek. A Tettye Forrásház Zrt. kiemelt figyelmet fordít a díjtartozások megelőzésére és a hátralékok kezelésére.

Bővebben

Új szolgáltató Kozármislenyben   2010. május 3.
Május 1-től a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. gondoskodik a település szennyvízelvezetéséről

Kozarmisleny_cimer.jpgKozármisleny Város Önkormányzatának döntése alapján 2010. május 1-jétől megváltozott a szennyvízszolgáltató a városban: a 2009. december 17. - 2010. 28. közötti időszakra szóló ideiglenes üzemeltetési szerződést követően az önkormányzat 2010. május 1-jétől 10 évre szóló üzemeltetési szerződést kötött a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt.-vel.

Bővebben

Szennyvíz szippantás   2010. április 16.
Március 19-től a Tettye Forrásház Zrt. látja el a települési folyékony hulladékkezeléssel kapcsolatos közszolgáltatást Pécsett

 

A pécsi önkormányzat 11/2010 (03. 19.) számú önkormányzati rendeletében a Tettye Forrásház Zrt.-t bízta meg a települési folyékony hulladékkezelésre irányuló közszolgáltatás ellátásával Pécs közigazgatási belterületén: 2010. március 19-től (a külön szerződéssel rendelkező gazdálkodó szervezetek kivételével) a Tettye Forrásház Zrt. végzi a folyékony hulladék rendszeres begyűjtését, elszállítását és ártalommentesítését Pécsett.

Bővebben

Évente több ezer mellékvízmérő hitelessége jár le Pécsett   2010. február 16.
Az Öné is köztük van?

Vigyázat, csalók!   2010. január 26.
A Tettye Forrásház Zrt. nevében hivatkoznak vízminőség-vizsgálatra

Januárban társaságunkhoz több bejelentés érkezett arról, hogy ismeretlenek azzal az ürüggyel keresnek meg telefonon pécsi fogyasztókat, hogy a Tettye Forrásház Zrt. megbízásából vízmintát szeretnének venni, vízminőség vizsgálat céljából.

Bővebben

Sokba kerülhet a vízmérő elfagyása   2009. december 6.
Szánjon időt a megelőzésre!

Csepegő víz, hálósan megrepedt üveg az óralapon - ez a látvány (no meg esetenként egy-egy vaskos számla) fogadhatja az elővigyázatlan fogyasztókat a téli időszakban vagy tavasz elején.
A tartós hideg komoly károkat okozhat az aknákban vagy fűtetlen helyiségekben lévő mérőkben, vezetékekben.

Bővebben

1
20 db publikáció a témához kapcsolódóan


Adatok - Fogyasztóvédelmi törv.Megújultak az értesítő plakátok

Új külsőt kaptak a társaságunk által használt értesítő plakátok, amelyek hamarosan ki is kerülnek a társasházak és családi házak ajtajaira.

Bővebben

Csütörtökön vízzavarosodás várható Pécs több pontján

Tájékoztatjuk tisztelet ügyfeleinket, hogy a Baranya utca 2., az Anna utca 21. és a József utca 21. szám előtti tűzcsapokon tervezett oltóvíz hozammérések miatt 2020. május 7-én és 8-án vízzavarosodás és nyomásesés fordulhat elő Kovácstelepen, a Szigeti út - Esztergár Lajos utca közti területen a Tüzér utca vonaláig, valamint a Belvárosban a Mária utca - Hunyadi János utca - Szentágothai János sétány - Majorossy Imre utca által határolt területen.

Bővebben

Friss, biztonságos csapvízzel a sikeres érettségiért

Hétfőn kezdődnek az érettségik, a veszélyhelyzet miatt azonban március közepe óta elárvultak az iskolaépületek, így a belső vízhálózatok is. Társaságunk a rendkívüli helyzet alatt is folyamatosan egészséges, biztonságos vizet juttat el az intézményekbe, otthonokba.

Bővebben

Új burkolatot kaptak az utak a téli csőtörések után

A mai napon befejeződik a korábban ideiglenesen, fóliás betonnal helyreállított téli hibahelyek, útburkolatok, járdák végleges javítása.

Bővebben

Tűzcsap hozammérés - vízzavarosodás lehet csütörtökön

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a Nagy Jenő utca 10. szám előtti tűzcsapon tervezett oltóvíz hozammérés miatt 2020. április 23-án vízzavarosodás és nyomásesés fordulhat elő a Szigeti út - Hungária út - Rákóczi út - Szabadság utca - József Attila utca - Athinay utca által határolt területen.

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |  IMPRESSZUM  |  ADATVÉDELEM  |  JOGI NYILATKOZAT