Tovább a tartalomhoz

Keresés

Változik a leolvasás

A megszokottól eltérő hónapokban érkezik mostantól több ezer lakásba a vízmérő leolvasó, és az is előfordulhat, hogy nem a jól ismert szakember csenget: áprilistól változik a vízmérő leolvasás megszokott ütemezése a Tettye Forrásház Zrt. szolgáltatási területén.

Ezentúl is évente kétszer várhatóak a szakemberek, hogy rögzítsék a hideg vizes mérők állását, ám a legtöbb helyen új hónapokban kopogtatnak majd. Szinte mindenkit érint a módosítás, amelyről - az új féléves időpontokkal együtt - levélben is értesítjük ügyfeleinket. Az Önnél aktuális leolvasási időszakot a vízdíjszámláján is nyomon követheti, mivel a társasházi plakátok mellett a számlán is jelezzük, mikor esedékes a következő leolvasás.

Rendszeresen előfordul, hogy illetéktelenek társaságunk nevével visszaélve, magukat leolvasónak kiadva vagy vízminőség-vizsgálatra hivatkozva próbálnak a lakásokba bejutni - a változás kapcsán most fokozott figyelemre lehet szükség!
Amennyiben bizonytalan, hogy a Tettye Forrásház szakembere kereste fel, hívja ügyfélszolgálatukat a 72/421-700-as számon, ügyintézőink készséggel azonosítják az egyedi azonosítóval is ellátott igazolvánnyal rendelkező leolvasót.

2015.04.20.