Ismételtek munkatársaink: II. helyen végzett csapatunk az Extrém Grillbajnokságon
Az extrém grill viadalon az induló csapatok kreativitásukkal megmutatták Pécs gasztronómiai sokféleségét, egyediségét. A cél az volt, hogy helyi, friss alapanyagokból pécsi zöldfűszerekkel megbolondított ételkülönlegességek készüljenek. Az extrémitás kibontakozhatott az alapanyag vonatkozásában, a receptúrában, a grillező eszköz megválasztásában, vagy akár a tálalásban is. Így például a BIOKOM csapata konténerben készített el sültjét.
Társaságunk grill csapata szerény eszközökkel és grillezési tudással, de merész tervekkel úgy gondolta, hogy a hagyományos grill ételek helyett igazi különlegességgel: kacsacombbal és extra fűszerezésű hallal indult a versenyen.
A bátor vállalkozást a helyi gasztrokultúra vezetőiből álló zsűri is ízletesnek és sikeresnek értékelte - társaságunk csapata (a tavalyi III. helyezésen is javítva) a kategória II. helyezését érte el.
Gratulálunk a csapat tagjainak: Kardosné Hódosi Andreának, Amigya Krisztinának és Szabó Sándorné Bettinek!