Szennyvíztisztító telep fejlesztéseKözérdekű közlemények, hírekHírforrásMunkálatok térképenJó tudniSajtószobaPályázatokLakossági ügyfeleknek

Sérült szennyvízvezetéket javítanak a Rákóczi úton
Forgalomkorlátozás a Zsolnay-szobor körforgalomnál

 

Rendkívüli rekonstrukció miatt december 14-én reggel 8.00 órától egy hétre lezárják Pécsen a Rákóczi út Váradi Antal utca - Zsolnay-szobor körforgalom közti szakaszának déli sávját. A területen társaságunk szakemberei cserélnek ki egy eltört, rossz állapotú szennyvízvezetéket.

Az új szennyvízcsövet néhány méter hosszan építik be félpályás útzár mellett. A munkálat alatt a Kórház tér irányából nem lehet behajtani a Zsolnay-szobor körforgalomba, a belváros felé közlekedők a Rét utcán vagy a Petőfi utcán át a 6-os út felé tudnak kerülni.
A meghibásodással érintett szakasz a javítás után új aszfaltburkolatot kap, a helyreállítást követően várhatóan december 21-től használható újra a sáv.

Hétfőn 8.00 órától (várhatóan egy héten át, december 21. 7.00 óráig) a buszok is terelőútvonalon járnak:

  • A 2, 2A, 102, 103, 107E, 109E, 25, 26, 27, 28, 28Y, 29-es járatok a Kórház tértől a Rákóczi út - Rét utca - József Attila utca - Szabadság utca - Rákóczi út útvonalon közlekednek. Megállóhely nem marad ki.
  • A 30, 130, 31, 32, 34, 34Y, 35, 35Y, 36, 37, 46, 47, 932 járatok a Kórház tértől a Rákóczi út - Rét utca - József Attila utca felé, majd az eredeti útvonalon közlekednek a vásárcsarnok, illetve a főpályaudvar irányába. A járatok a kimaradó Zsolnay-szobor megálló helyett ideiglenesen a Szabadság utcában állnak meg.

Ellenkező irányba a járatok útvonala nem változik.

A szerelés idejére nem csak a forgalmat terelik el, hanem a szennyvizet is: a javítás alatt a sérült vezetékbe érkező használt víz útját elterelik a hozam minimalizálása érdekében; a munkálat szolgáltatás-kieséssel nem jár.

Köszönjük a közlekedők megértését és türelmét!

A publikálás időpontja: 2020. december 10.Hóvégi helyreállítási munkálatok

Április végén a Magaslati úton, valamint a Munkácsy Mihály és a Bajcsy-Zsilinszky utcákban végez forgalomkorlátozással, -változással járó helyreállítási munkálatot és javítást a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt.

Bővebben

Vízzavarosodás április 22-én Pécs belvárosában

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a Nagy Lajos király útja több tűzcsapján végzett oltóvízhozam mérés miatt vízzavarosodás fordulhat elő 2021. április 22-én, csütörtökön 8-15 óra között Pécs belvárosában, a Petőfi Sándor utca – Hungária utca – Szent István tér – Apáca utca – Mária utca – Ágoston tér – Alsóhavi utca – Lánc utca – Rákóczi út – Bajcsy-Zsilinszky utca – Kálvin utca – Mártírok útja által határolt területen.

Bővebben

Közműfelújítás a József utcában

Április 19-étől párhuzamos közmű-rekonstrukció indul Pécs belvárosában, a József utcában. A felújítás keretében a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. a víz- és a szennyvízvezetékek, az E.ON Hungária Csoport a gáz- és a villamos vezetékek cseréjét végzi el.

Bővebben

Újraindul a személyes ügyfélfogadás

Április 12-ével újranyit a Búza téri közös ügyfélszolgálati iroda, a TETTYE FORRÁSHÁZ a korábbi nyitvatartási rendje szerint fogadja az ügyfeleket.

Bővebben

Vízhiány, vízzavarosodás, nyomáscsökkenés Patacson

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a Bajmi dűlőben végzett vízhálózati munkálatok miatt április 13-án kedden, 8-14 óra között Patacs városrészben és térségében nyomáscsökkenés, vízzavarosodás, a magasabban fekvő területeken vízhiány várható.

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |   IMPRESSZUM  |   KÖZÉRDEKŰ ADATOK  |   ADATVÉDELEM  |   JOGI NYILATKOZAT