Szennyvíztisztító telep fejlesztéseKözérdekű közlemények, hírekHírforrásMunkálatok térképenJó tudniSajtószobaPályázatokLakossági ügyfeleknek

Hóvégi helyreállítási munkálatok

 

Április végén a Magaslati úton, valamint a Munkácsy Mihály és a Bajcsy-Zsilinszky utcákban végez forgalomkorlátozással, -változással járó helyreállítási munkálatot és javítást a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt.

A Munkácsy Mihály utca 37. szám előtt balesetveszélyessé vált, megrepedt aknafedlap cseréjét végzik szakembereink. A munkálat és az útburkolat-javítás a terület körbekerítésével és lezárásával zajlik április 22-26. között. Ez idő alatt a Tímár utca – Toldi Miklós utca közötti szakaszon az autós áthaladás nem lesz biztosított, az utcaszakasz mindkét irányból zsákutcává válik. Megszűnik az egyirányú közlekedés, a Tímár és a Toldi Miklós utcák felől egyaránt behajthatnak az autósok.

Április 23-26. között megsüllyedt burkolatot javítanak a Magaslati úton. Április 23-án 8.00 órától a Magaslati út 33. előtt mintegy 10 méter hosszan teljes szélességben lezárják az utat, az érintett szakasz a munkálatok idejére a Gergely utca és a Szőlő utca felől is zsákutca lesz.

Forgalmirend-változás: a Tüke Busz Zrt. 33-as jelzésű buszjáratai április 23-án 8.00 órától a munkálat befejezéséig a Főpályaudvartól csak a Pálosokig közlekednek. (További információ: www.tukebusz.hu)

A Belváros felől a Tettye irányába közlekedőknek a Kálvária utca – Tettye utca – Tettye tér, a Tettyéről a Belváros felé haladóknak a Tettye tér – Böck János utca – Tettye utca – Kálvária utca a javasolt terelőútvonal. (3,5 tonna feletti járművek esetén a Wass Albert út – Havihegyi út.)

Április utolsó hetében, 26-30. között szakembereink megrepedt szennyvízvezetéket javítanak a Bajcsy-Zsilinszky utca 5-7. előtt. Az útburkolat alatt futó cső cseréjét az úttest keleti oldalának megbontásával végezzük, a Bajcsy-Zsilinszky utca 5. előtti útszakasz lezárása miatt az arra közlekedők április 26-án 9.00 órától útszűkületre számíthatnak.

Köszönjük a környéken élők és a közlekedők türelmét, amellyel segítik a munkálatok megvalósulását!

A publikálás időpontja: 2021. április 20.Meghibásodás okoz vízhiányt Pécsen a Varsány utca – Anikó utca környékén (frissítve)

Frissítve: a szolgáltatás helyreállt. A végleges javítás ütemezetten történik, ami tervezett vízhiánnyal jár. Ennek időpontjáról előzetesen tájékoztatjuk érintett ügyfeleinket.

Bővebben

Átmeneti vízzavarosodás várható Pécsett

A tortyogói távvezetéket érinti az a meghibásodás, amelynek következtében április 27-én és 28-án zavarossá válhat a víz a Fogadó városrész, Patacs, Szentmiklós, Rácváros, Kovácstelep, Uránváros, Szigeti városrész, Ispitaalja és a Belváros városrészekben (a 48-as térig). A meghibásodás nem jár vízhiánnyal.

Bővebben

Hóvégi helyreállítási munkálatok

Április végén a Magaslati úton, valamint a Munkácsy Mihály és a Bajcsy-Zsilinszky utcákban végez forgalomkorlátozással, -változással járó helyreállítási munkálatot és javítást a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt.

Bővebben

Vízzavarosodás április 22-én Pécs belvárosában

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a Nagy Lajos király útja több tűzcsapján végzett oltóvízhozam mérés miatt vízzavarosodás fordulhat elő 2021. április 22-én, csütörtökön 8-15 óra között Pécs belvárosában, a Petőfi Sándor utca – Hungária utca – Szent István tér – Apáca utca – Mária utca – Ágoston tér – Alsóhavi utca – Lánc utca – Rákóczi út – Bajcsy-Zsilinszky utca – Kálvin utca – Mártírok útja által határolt területen.

Bővebben

Közműfelújítás a József utcában

Április 19-étől párhuzamos közmű-rekonstrukció indul Pécs belvárosában, a József utcában. A felújítás keretében a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. a víz- és a szennyvízvezetékek, az E.ON Hungária Csoport a gáz- és a villamos vezetékek cseréjét végzi el.

Bővebben

Teljes méret

Interaktív térképünkön a közterületen végzett munkálatokról tájékozódhat.
A térképet folyamatosan aktualizáljuk.

  

OLDALTÉRKÉP  |   IMPRESSZUM  |   KÖZÉRDEKŰ ADATOK  |   ADATVÉDELEM  |   JOGI NYILATKOZAT